RADO GA SLUŠA

Kuščević o Škori: Mislim da će on nastaviti svoju pjevačku karijeru

23.05.2019 u 09:06

Bionic
Reading

Uoči sjednice Vlade na novinarska pitanja odgovarao je ministar uprave Lovro Kuščević, poručivši da 'uz puno rada, truda i napora' uspijeva, kao i ostali ministri, uskladiti obveze u Vladi i u stranci. Upitan koriste li se državni resursi u predizbornoj kampanji, odgovorio je: 'Ja osobno ne, nikada'

'Namjerno planiramo, kad imamo ministarske obaveze da ih uskladimo sa stranačkima', priznao je Kuščević. Na pitanje ne bi li to trebalo regulirati, nije dao jasan odgovor.

'Čujte, pitanje je kako to regulirati. Mi smo dužnosnici 24 sata. Evo, sad vam ovdje dajem odgovore kao ministar, pa me malo pitate kao političkog tajnika, pa me malo pitate kao Lovru Kuščevića - vrlo teško je sve to uskladiti', protumačio je Kuščević.

Komentirajući navode da će se pjevač Miroslav Škoro kandidirati na predsjedničkim izborima, Kuščević poručuje da on ima 'jako lijepe i simpatične pjesme', te da njegovu glazbu rado sluša.

'Mislim da će on nastaviti svoju pjevačku karijeru, vjerujem, nadam se i to mu želim - dugo, dugo', rekao je Kuščević koji ne smatra da bi Škoro mogao predstavljati prijetnju predsjednici Kolindi Grabar Kitarović jer ona 'nema ozbiljnog konkurenta trenutno na političkoj sceni'.

Škrto je Kuščević, na traženje novinara, komentirao i medijske natpise prema kojima je on najbogatiji ministar u Vladi premijera Andreja Plenkovića, iako su mu navodno sve firme propale. Je li, dakle, baš on najbogatiji?

'Raduju me takvi napisi. Nažalost, mislim da nisam', odgovorio je.

Na pitanje o povratku Dana državnosti na 30. svibnja, ministar je poručio da će o tome odlučiti saborski zastupnici.

  • +17
Miroslav Škoro Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Ministrica Nada Murganić u prolazu je na pitanje o Škori kao kandidatu za predsjednika prokomentirala 'Zgodno'.