OBOŽAVATELJI NEZADOVOLJNI

Objavljeni detalji filma 'Uncharted'

02.12.2010 u 09:31

Bionic
Reading

Nakon što je nedavno objavljeno da je u planu film 'Uncharted', redatelj je objavio i detalje scenarija

Prije nekoliko dana, objavljeno je da započinje rad na snimanju filma prema franšizi Uncharted koja ekskluzivno egzistira na konzoli PlayStation 3. Prvi dio pod nazivom 'Drake's Fortune' svjetlo dana ugledao je 2007, a njegov nastavak Uncharted 2: Among Thieves 2009. godine. 'Among Thieves' osvojio je publiku i kritiku koja mu je u više navrata dodijelila najviše moguće ocjene i nagradila epitetima jedne od najboljih igara u povijesti.

 

Nedavno je jedan filmski studio otkupio prava za snimanje filma 'Uncharted', a glavnu ulogu Nathana Drakea službeno je preuzeo Mark Wahlberg. Osim što je već i ta činjenica prilično unesrećila obožavatelje serijala, još su ih više zabrinule izjave redatelja David O. Russella o scenariju filma.

 

'Veseli me ideja da će se priča vrtjeti oko obitelji koja će biti neka vrsta sile u svijetu međunarodne umjetnosti i antikviteta. Ta obitelj će se, u suradnji s vlastima i muzejima, boriti protiv krijumčara', samozadovoljno je izjavio Russell, a nama preostaje samo da pokušamo odgonetnuti ključ njegova oduševljenja.

 

Uz Wahlberga, u filmu bi Drakeova oca trebao glumiti Robert DeNiro, a Joe Peschi ujaka. David O. Russell snimio je nekoliko poluuspješnih filmova, a upravo je završio snimanje 'The Fightera' gdje uz Wahlberga glumi i briljantni Christian Bale, a Wahlberga još pamtimo po ulozi Maxa Paynea u istinski katastrofalnoj filmskoj adaptaciji istoimene kultne igre.

 

Gledajući sveukupnu sliku, čini se da 'Uncharted' neće uspjeti zadovoljiti obožavatelje igre koje najviše ljuti scenarij koji je potpuno različit od same igre, no za posljednji sud ipak pričekajmo film.