BARBARIĆ ODLAZI?

Sammir opet ozlijeđen i vježba sâm

14.01.2012 u 17:12

Bionic
Reading

Zoran Mamić izjavio je da se za neke igrače na odlasku još ništa ne zna, najozbiljniji je transfer Barbarića u Panathinaikos, no čeka se da grčki klub prikupi potrebnu dokumentaciju za kupnju igrača

Dinamove je nogometaše u subotu u Međugorju na jutarnjem treningu od 9.30 sati dočekalo sunce, ali i lagana bura i temperatura oko 5 stupnjeva. Čačić je igrače podijelio u dvije grupe, jedni su radili na spravama s Miljenkom Rakom dok su drugi s Čačićem trenirali s loptom na pomoćnom terenu.

Sammir i Lončarić nisu radili s loptom i nakon dijela treninga sa spravama otišli su u teretanu. Brazilac je ozlijedio Ahilovu tetivu pa u klubu ne žele riskirati veće probleme. Trening su pratili članovi uprave kao i 50-ak navijača. Zoran Mamić bio je s predstavnicima Brotnja. Utanačili su još neke detalje oko prijateljske utakmice u ponedjeljak.

Sportski je direktor izjavio da se za neke igrače na odlasku još ništa sa sigurnošću ne zna, najozbiljniji je transfer Barbarića u Panathinaikos. Čeka se da taj grčki klub, koji je u financijskoj krizi, prikupi dokumentaciju potrebnu za kupnju igrača. Odmor do popodnevnog treninga većina je igrača provela u sobama, a neki su prošetali po svetištu.