izvanredni tehnički

Splitski 'Mad Max' mislio da mu policija ne može ništa, ali je nakon motora ostao i bez tablica s BMW-a

26.02.2020 u 20:36

Bionic
Reading

Nakon što je Prekršajni sud u Splitu oduzeo motocikl Suzuki, Adrianu Petričeviću, prozvanom splitski Mad Max, danas je policija skinula tablice s njegove BMW 'šestice', i to nakon izvanrednog tehničkog pregleda na kojem su uočeni nedostaci kategorizirani kao opasni, a odnose na elemente podvozja, poput osovine, kotača, ovjesa i amortizera

Petričeviću je izdan obvezni prekršajni nalog zbog prekršaja članka 236. Zakona o sigurnosti prometa na cestama, no tu priči nije kraj, piše Dalmatinski portal.

Nastavlja se kriminalističko istraživanje zbog snimke koja je obavljena prije dva dana i u kojoj Adrian testira 'šesticu' nakon ugradnje novog skraćenog kardana. Pregledom video snimke policija je uočila brojne prekršaje, a cijeli slučaj je proslijeđen trogirskoj policijskoj postaji na čijem je terenu Petričević testirao BMW.

U nekoliko navrata razvukao je motor do limita i pri tom pojurio značajno iznad ograničenja, a video je završio s par scena efektnog driftanja. 

Kako doznajemo u policiji, 'šesticu' neće moći ponovno registrirati dok vozilo ne vrati u ispravno stanje, odnosno, ukloni preinake.