PORUKA IZ HNK RIJEKE

'Uživajte u nogometu, dođite na Kantridu'

03.04.2013 u 14:16

Bionic
Reading

Nakon tri uzastopne pobjede i novih devet bodova na prvenstvenoj ljestvici, Rijeka će ovog vikenda, u subotu s početkom u 19 sati, ugostiti Osijek.

Na valu dobrih rezultata i odlične sportske atmosfere, klub s Kantride kreće u još jednu značajnu utakmicu koja predstavlja idealnu priliku za nastavak pozitivne serije i dokaz kako je Klub na dobrom putu stvaranja vrhunskog sportskog kolektiva.

Iz kluba su pozvali sve Riječane, navijače i ljubitelje prvoligaša s Kantride, da dođu na Kantridu i daju podršku igračima te da svi zajedno stvore izvanrednu atmosferu koja će i ovoga puta voditi Rijeku do nove pobjede. Iz Rijeke poručuju 'Obucimo majice, kape, dresove i ogrnimo šalove u bojama voljenog Kluba!'

Poziv navijačima uputili su i igrači Ivan Mance te Josip Brezovec,

'Vjerujem da ćemo svi zajedno i navijači i momčad u subotu dokazati da smo u dobroj formi te da ćemo zajedno upisati nova tri boda. Dođite stoga svi na Kantridu, uživajte u nogometu, podržite nas u neizvjesnoj završnici sezone i borbi za izlazak na europske nogometne travnjake!,' rekao je Ivan Mance

'Pozivam sve naše navijače da nam pomognu u lovu na četvrtu uzastopnu pobjedu i bodove koji Europu znače. Nadam se da će Kantrida ponovno biti puna navijanja i pjesme. Mi ćemo našu zahvalnost uzvratiti dopadljivom i požrtvovnom igrom, te sve razveseliti još jednom pobjedom,' dodao je Josip Brezovec.