vandalski čin

[VIDEO] Krampom uništio Trumpovu zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu

26.07.2018 u 16:10

Bionic
Reading

U noći na srijedu 24-godišnji mladić uništio je zvijezdu američkog predsjednika Donalda Trumpa na holivudskoj Stazi slavnih

Predstavnik policije Los Angelesa Ray Brown izjavio je nakon očevida kako je zbog vandalskog čina uhićen 24-godišnji Austin Clay koji je za uništavanje Trumpove zvijezde koristio kramp.

Iz policije navode kako su motivi ovog vandalskog čina još uvijek nepoznanica.

Kako javljaju mediji, počinitelj je na mjestu događaja ostavio kramp, a u potpunosti uništena Trumpova zvijezda već dan kasnije zamijenjena je novom.

Trumpova zvijezda na Stazi slavnih postavljena je na pločnik duž Hollywood Boulevarda 2007. kao svojevrsno priznanje za njegov nastup u reality showu 'Pripravnik'.

Očevid na holivudskoj Stazi slavnih Izvor: Društvene mreže / Autor: Inside Edition

Inače, Trumpova zvijezda se i ranije našla na meti vandala te je bila oštećena čekićem i krampom nekoliko dana uoči predsjedničkih izbora 2016. godine. Počinitelj tog napada James Lambert Otis vrlo brzo je otkriven i osuđen.

  • +24
Donald Trump Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Ukoliko se ispostavi da je osumnjičeni Austin Clay doista uništio Trumpovu zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih, mogao bi, kao i njegov prethodnik, biti kažnjen s 20 dana rada za opće dobro te novčanom kaznom u iznosu od 4400 dolara.