ISPIT ZA SPLIT

Vulić: Istra po imenima zaslužuje vrh prvenstvene ljestvice

23.11.2012 u 13:29

Bionic
Reading

Nesretan poraz u Vinkovcima mobilizirao je momčad Splita, koju sutra na Parku mladeži očekuje ogled s vrlo neugodnom Istrom, za koju trener Zoran Vulić i kapetan Ivica Križanac kažu kako zaslužuje puno bolje poziciju na prvenstvenoj ljestvici od one koju trenutno okupiraju

Od kad je na klupu crvenih sjeo Zoran Vulić, Split je zaigrao kud i kamo bolje, konkretnije i učinkovitije. No unatoč tome, mogli su postići i puno bolje rezultate. U oči upada i podatak kako su tri igrača crvenih u zadnja tri kola 'pocrvenjeli', a 'požutjele' više gotovo da i ne broje.

'U Vinkovcima smo skoro cijelu utakmicu igrali s igračem manje, bili bolji i dominirali. Na kraju smo izgubili. Ali neću o detaljima, moram se autocenzurirati, što nije dobro za nogomet' - nije odolio Vulić progovoriti o onome što ga tišti i što je nagnalo Splićane da upute prosvjedno pismo HNS-u.

Sutra im u goste dolazi tradicionalno neugodna Istra, koja izaziva respekt. 'Istra je jako kvalitetna momčad, u svakom slučaju puno vrjednija od pozicije na prvenstvenoj ljestvici koju trenutno okupiraju. Oni se po svojoj kvaliteti i igračkom kadru mogu sigurno boriti za prvih šest mjesta' – smatra Vulić.

Kapetan Ivica Križanac napokon je povezao nekoliko treninga u nizu i ulazi u formu. 'Radimo odlično i uvjeren sam da uspjeh u vidu tri boda neće izostati. Naravno, ako utakmicu završimo kompletni' okrznuo je sudce i Križanac, koji takošer respektira Istru.

'I ja se čudim što Istra nije bolje plasirana ali to se isto može i za nas reći. Mi smo na našem terenu favoriti, izgubili smo samo jednu utakmicu i vjerujem u novu pobjedu i nova tri boda. Pogotovo ako mi moji suigrači pomognu, pa da ne moram imati previše posla' - zaključio je Križanac.

Split - Dinamo 1:0