PRVE SLIKE

Hyundai otkrio Inster Cross: Svestrani električni gradski auto s outdoor stilom

22.10.2024 u 09:34

Bionic
Reading

Novi elementi dizajna uključuju posebne odbojnike, zaštitne ploče, jedinstvene 17-colne alu felge, isklesane crne obloge, krovne nosače i opcijsku krovnu košaru

Hyundai je najavio nadolazeće lansiranje Inster Crossa, nove varijante potpuno novog modela Inster. Ovaj crossover model će biti dostupan uskoro, nudeći kupcima svestranost Instera, dok ih prati na njihovim mini-avanturama na otvorenom. Proizvodnja Inster Crossa trebala bi započeti kasnije ove godine u Hyundaijevom proizvodnom pogonu u Koreji.

Naglašeni crossover dizajn

Pokrenut između A-segmenta i modela B-segmenta, prostrani interijer i velikodušni kapacitet za prtljagu osnovne verzije Instera već nudi kupcima poboljšanu manevarsku sposobnost, praktičnost i fleksibilnost. Inster Cross će sadržavati različite elemente eksterijera i interijera usmjerenih na aktivnosti na otvorenom.

Inster Cross će doći sa širokim, pravokutnim prednjim i stražnjim odbojnicima kako bi istaknuo svoj avanturistički karakter, kao i isklesane crne obloge. Prednje i stražnje zaštitne ploče, zajedno s bočnim pragovima s odgovarajućim 17-colnim alu felgama, pružaju dodatnu zaštitu pri vožnju preko grubih cesta.

Krovni nosači će biti standardni s mogućnošću dodavanja krovne košare za prijevoz svega što je potrebno za svakodnevne potrebe, sportove na otovorenom i izlete na kampiranje. Varijanta crossovera ponudit će se u ekskluzivnoj vanjskoj boji, Amazonas Green Matte zelenoj mat, kao i pet boja dostupnih za inster - od kojih su neke dostupne s crnim dvobojnim krovom: Atlas White bijela, Unbleached Ivory boje bjelokosti, Aero Silver Matte srebrne mat, Abss Black Pearl crne i Tomboy Khaki boje.

  • +2
Hyundai Inster Cross Izvor: Promo fotografije / Autor: Hyundai

Unutrašnjost nudi istinsku svestranost, a sva sjedala mogu biti presavijena ravna, pristup prolazu u prvom redu i 50/50 podijeljena sjedala drugog reda koja se mogu kliznuti i nasloniti. Inster Cross će u kabini ponuditi posebnu kombinaciju boja i uređenja: siva tkanina s vapneno-žutim naglascima. Jedinstvena razina opreme biti će nadopunjena vapneno-žutim naglascima na nadzornoj ploči.

Sustavi pomoći vozaču i sigurnost

Isto kao i osnovni model, Inster Cross će biti standardno s nizom značajki češćih u automobilima u višim segmentima. Povrh ponude do 360 km potpuno električnog raspona, model se može napuniti od 10 do 80 posto za oko 30 minuta.

Inster nudi i ADAS paket vodećih u segmentu, uključujući Highway Driving Assist pomoć za vožnju na autocesti 1.5, Smart Cruise Control pametni tempomat i Forward Collision-Avoidance Assist pomoć za izbjegavanje sudara naprijed 1.5.