veliki posao

Pevex gradi novi centar u još jednom gradu, posao je vrijedan 7,5 milijuna eura

29.08.2024 u 13:19

Bionic
Reading

Trgovački lanac Pevex potpisao je ugovor s izvođačem radova, Projektgradnjom plus iz Slavonskog Broda, koja počinje graditi novi prodajni centar tog trgovačkog lanca u Gospiću

Vrijednost investicije iznosi 7,5 milijuna eura, a ugovor su, prema priopćenju Pevexa, potpisali predsjednici Uprava Pevexa Krešimir Bubalo te Projektgradnje plus Ivica Crnković.

Novi prodajni centar "Pevex Gospić" bit će veličine gotovo 4.000 četvornih metara, a kupci će imati mogućnost nabaviti sve potrebno za dom i okućnicu. Otvorenje novog centra očekuje se sljedeće godine.

"Potpisivanjem današnjeg ugovora nastavljamo daljnju ekspanziju. Posebno mi je drago da dolazimo u Gospić jer upotpunjujemo prisutnost na sve hrvatske regije. Uz to, otvaramo 40-ak novih radnih mjesta", istaknuo je Bubalo.

Pevex trenutno  ima 29 prodajnih centara u 25 hrvatskih gradova, a uskoro očekuju otvaranje Centralnog skladišta na Jankomiru, investicije vrijedne 15 milijuna eura.

U priopćenju se navodi i kako se radovi na prodajnom centru u Poreču privode  kraju, dok je u tijeku i izgradnja prodajnog centra u Zaboku. Investicijski ciklus kompanije predviđa 40 prodajnih centara diljem Hrvatske, a kompanija je najavila kako će daljnje investicije osim hrvatskoga, uključiti i inozemna tržišta.