MOJPOSAO

Provjerite tko sve zapošljava ovog tjedna

07.05.2015 u 15:02

Bionic
Reading

Zavirite u novu ponudu portala MojPosao

KENTBANK d. d., bivša Banka Brod d. d., od 2012. posluje sa sjedištem u Zagrebu. Danas banka ima jedanaest podružnica diljem Hrvatske i jednu poslovnicu u Slavonskom Brodu. Politika Upravljanja ljudskim potencijalima banke bazira se na strateškom upravljanju u svim segmentima poslovanja banke. Banka pažljivo bira suradnike te ima razvijen sustav koji podržava zaposlenike u napredovanju i nagrađivanju za posebna dostignuća. Banka trenutačno traži zaposlenike za rad u Zadru: Financial Adviser Retail (m/f), Varaždinu: Financial Adviser Retail (m/f) i Relationship Manager (m/f) i Zagrebu: Internal Auditor (m/f) i Head Of Treasury Department (m/f).

Lošinj Hotels & Villas je hotelski brend Jadranke d. d. iz Malog Lošinja koja preko 65 godina među najvećim hotelskim tvrtkama u Hrvatskoj. Hotel Alhambra 5* sofisticirani je boutique hotel s pet zvjezdica karakteristične arhitekture austrougarske vile sagrađene prije više od stotinu godina. Trenutačno hotel ima raspisane natječaje za sljedeće radne pozicije: sobarica (m/ž),konobar (m/ž), voditelj restorana (m/ž) i sommelier (m/ž)

Vector Desing Print nastao je iz ljubavi njegovog osnivača Ozrena Đukića, prema tehnologiji koja se devedesetih godina bitno razlikovala od današnje. Kako se to područje marketinške industrije razvijalo, Osnivač Vector Design Printa uvidio je kolike su mogućnosti na tom polju i pristupio razvijanju tvrtke. Njegova je osnovna parola 'Mi pretjerujemo' što u osnovi znači da tvrka svaki projekt shvaća kao izazov i smatra da nema neizvedivih zadataka. Zanima li vas rad u entuzijastičnoj sredini s isključivo njemačkim kupcima, prijavite se na oglas za radno mjesto DTP operater (m/ž).

Ordinacija dentalne medicine Ivana Galeković Goričanac iz Vinice traži osobu za rad na poziciji doktor dentalne medicine (m/ž). Traže se kandidati s visokom stručnom spremom, ali radno iskustvo nije potrebno. Poslodavac nudi stalni radni odnos i mogućnost napredovanja.

Poslovna inteligencija d.o.o. tržišni je lider u pružanju usluga implementacije sustava za podršku poslovnom odlučivanju. Među svojim zaposlenicima njeguje poticajnu radnu atmosferu, razvoj individualnih kompetencija i napredovanje sukladno ostvarenim rezultatima. Tvrtka traži osobu za radno mjesto konzultant (m/ž) te više izvršitelja na radnoj poziciji mlađi konzultant/pripravnik (m/ž). Kao konzultant sudjelovat ćete u izradi snimke stanja i potreba klijenata, razvoju, instalaciji, prilagodbi i implementaciji softverskih rješenja baziranih na tehnologiji Microsoft te testiranju i puštanju u rad razvijenih rješenja.

Kako bi vaše prijave na ove oglase bile što kvalitetnije, prilagodite svoj životopis i molbu konkretnom oglasu na koji se prijavljujete, dobro proučite tvrtku, a ako vas pozovu na razgovor za posao, nije naodmet informirati se i o očekivanoj plaći za oglašeno radno mjesto putem servisa MojaPlaća.