TRŽIŠTE RADA

Razmišljate o promjeni posla? Izdvojili smo nekoliko oglasa

30.11.2023 u 12:50

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao izdvaja atraktivne poslovne prilike

Fero-Term je tvrtka koja se profesionalnim i produktivnim poslovanjem od male obiteljske tvrtke prometnula u tržišnog lidera, s najkvalitetnijom i najširom ponudom kupaonske i sanitarne opreme, pločica, opreme za grijanje i hlađenje te ostalog popratnog materijala. Trenutno zapošljavaju Asistenta dizajnera interijera (m/ž), a nude ti iznadprosječna i stimulativna primanja, mogućnost napredovanja, edukacije i razvoja karijere te sjajne kolege. Javi im se najkasnije do 7. prosinca.

Tvrtka GRENKE omogućuje malim i srednjim tvrtkama jednostavno iznajmljivanje opreme koja im je potrebna, umjesto da je kupuju i tako troše svoje vrijedne resurse. U potrazi su za osobom koja će spremno i profesionalno popuniti poziciju: Accounting specialist (m/ž). Njihova ponuda uključuje: sveobuhvatnu i ciljanu obuku, mogućnost rada na daljinu, fleksibilno radno vrijeme, konkurentnu plaću, božićnicu i čitav niz drugih pogodnosti. Prijave primaju do 8. prosinca.

Ljekarne Vaše zdravlje moderna je ljekarnička ustanova koja prati europske i svjetske trendove oslanjajući se na znanja, vještine i vrijednosti ljekarnika stečenih cjeloživotnim učenjem i usavršavanjem. Svo tim sada žele osnažiti na radnom mjestu: Voditelj ljekarne (m/ž). Nude kontinuirani osobni razvoj te stručne informacije, poticajno radno okruženje, otvorenu komunikaciju i timski rad. Ako su te zainteresirali, svoj životopis im pošalji najkasnije do 5. prosinca.

Tvrtka Gokart centar zapošljava Operatera na karting stazi (m/ž). Opis posla podrazumijeva nadzor vožnje, provjeru ispravnosti opreme prije i poslije vožnje, obučavanje vozača o sigurnosnim pravilima, koordinaciju i raspored vožnje, upravljanje rezervacijama te pružanje informacija i odgovaranje na upite gostiju. Nude ti odlične uvjete rada, ugodnu radnu atmosferu i profesionalni i osobni rast i razvoj. Prijave primaju do 7. prosinca.

Plodine, jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, zapošljava Skladišno-transportni radnik (m/ž). Očekuje te rad u dinamičnom okruženju, uvođenje u posao uz mentora, mogućnost daljnjeg usavršavanja uz mentora, božićnica, uskrsnica i regres za godišnji odmor, plaćeni troškovi prijevoza te poticajna radna atmosfera u kojoj ćeš rasti zajedno s tvrtkom. Oglas ostaje aktivan do 23. prosinca.