MOJPOSAO

Zapošljavaju vinarija Vinoplod, Infotehna, Radisson Blu...

05.12.2014 u 11:51

Bionic
Reading

Pogledajte ponudu radnih mjesta izdvojenih sa portala MojPosao

Press Glass vodeća je europska tvrtka koja se bavi prerađivanjem stakla za potrebe u građevini, a sa svojim radom započela je 1991. godine u Poljskoj. Surađuje s vodećim proizvođačima prozora i staklenih fasada, a u obradi koristi vrhunske strojeve i najnapredniju tehnologiju. Za rad u tvornici u Varaždinu tvrtka traži četiri zaposlenika za sljedeće radne pozicije: Inženjer elektrotehnike (m/ž), Production Manager (m/ž), Maintenance Manager (m/ž) te Inženjer elektrotehnike (m/ž). Tvrtka nudi mogućnost stjecanja radnog iskustva u međunarodnom radnom okruženju te priliku za rad s profesionalnim timom stručnjaka.

Vinoplod vinarija d.d. iz Šibenika osnovana je 1959. godine kao poljoprivredno poduzeće. Raspolaže s 629 ha na šibenskom području, 320 ha u vlasništvu "Vrgorka-Vinarije d.d." i 200 ha u kooperaciji na području Vrgorca, odnosno sa 3.160.000 loza na šibenskom području ili 1.600 kooperanata, 1.300.000 loza u sastavu "Vrgorka -Vinarija" i 1.000.000 loza u kooperaciji na području Vrgorca, Što se odnosi na 800 kooperanata. Vinarija ima otvoren natječaj za radno mjesto Član Uprave/Glavni Direktor (m/ž). Za natječaj je potrebno podnijeti pismenu prijavu s traženom dokumentacijom, u zatvorenim omotnicama, preporučenom poštom.

Ind-eko d.o.o. uslužno je poduzeće koje se u svom radu koristi vlastitom suvremenom opremom i najmodernijim tehnološkim metodama te ima bogato iskustvo u svim područjima industrijske ekologije i zaštite okoliša. U poduzeću rade kvalificirani i iskusni djelatnici koji u suradnji s priznatim stručnjacima svih profila rješavaju kompleksne zadatke koji zahtijevaju nekonvencionalan pristup i kreativnost. Tvrtka trenutno zapošljava dvije osobe na radnim pozicijama Vozač C i E kategorije (m/ž) i Djelatnik na mehaničkim i kemijskim čišćenjima u industriji (m/ž).

INFOTEHNA Skupina d.o.o. osnovana je 1989. godine kao inovativna i agilna kompanija s poduzećima u više od 20 zemalja diljem svijeta, uključujući SAD, Indiju, Izrael, Italiju, Rusiju, Njemačku, Indoneziju itd. Klijenti su uglavnom farmaceutske kompanije za koje razvija IT rješenja i usluge. Tvrtka se trenutno širi te osnažuje svoj istraživački i razvojni tim zbog čega ima raspisana i tri natječaja za sljedeće radne pozicije: Software Quality Control Manager (m/f), Java Developer (m/f) i Solution Architect (m/f). Poslodavac nudi stalni radni odnos.

Radisson BLU drugi je najveći hotelski brend u Europi s više od 400 hotela i kapacitetom većim od 90.000 soba. Radisson Blu Resort & SPA, Dubrovački Vrtovi Sunca jedan je od najvećih resorta u lancu, a trenutno traži osobu za radno mjesto MICE Sales Executive - Specijalist kongresa i događanja (m/ž). Osim visoke stručne spreme, poželjno je da kandidat ima minimalno dvogodišnje radno iskustvo na istim ili sličnim radnim pozicijama u hotelskoj industriji. Poslodavac nudi atraktivna primanja te stimulativno radno okruženje uz mogućnost napredovanja. Potpuna prijava sastoji se od životopisa i fotografije.

Kako bi vaše prijave na ove oglase bile što kvalitetnije, prilagodite svoj životopis i molbu konkretnom oglasu na koji se prijavljujete, dobro proučite tvrtku, a ukoliko vas pozovu na razgovor za posao, nije na odmet da se informirate i o očekivanoj plaći za oglašeno radno mjesto putem servisa MojaPlaća