Kai Humphries

Nagrađivani stand-up komičar stiže u Rijeku i Zagreb

11.09.2024 u 15:21

Bionic
Reading

Kai Humphries, nagrađivani stand-up komičar i zvijezda popularnog podcasta 'Sloss and Humphries On The Road', kojeg je domaća publika imala priliku upoznati na nastupima Netflix zvijezde Daniela Slossa, svoj hvaljeni show 'Gallivanting!' dovodi u Rijeku u Botel Marina 8. prosinca i u Zagreb u klub Boogaloo 9. prosinca ove godine

Kai je uz pomoć svojeg zaraznog entuzijazma, urnebesnog i dinamičnog materijala osvojio obožavatelje diljem svijeta, a 'Gallivanting!' je vrhunski stand-up show prepun glasnog smijeha, odlične zabave nakon kojeg se publika osjeća fantastično, stoji u priopćenju.

Nagrađivani stand-up komičar, voditelj podcasta i autor u proteklih nekoliko godina je bio na turnejama po velikim dvoranama i arenama sa slavnim Danielom Slossom u višem od 55 zemalja diljem svijeta. Kai i Daniel, inače nekadašnji cimeri, zajedno vode i popularni podcast 'Sloss and Humphries on the Road', a Kai je također i stalni gost hit podcasta 'Have A Word' i 'Hot Water’s Green Room'.

Kai je već održavao samostalne turneje po Australiji, Europi, a njegov show bio je hit i Off-Broadway u New Yorku! Ulaznice za aktualnu turneju 'Gallivanting!' po UK i Europi već su izazvale veliki interes, a Kai je spreman svojim showom oduševiti i publiku u Zagrebu i Rijeci! Kaiu će se kao gost u Rijeci i Zagrebu pridružiti sjajni škotski komičar Connor Burns.