KIM U AKCIJI

Bujan dekolte i duboki prorez - nije li malo pretjerala?

29.06.2014 u 12:15

Bionic
Reading

U obitelji Kardashian nikada nije dosadano, a ovoga puta svi su se okupili radi proslave Khloeina rođendana. No, kao i uvijek, pažnju je privukla Kim koja je stigla odjevena u doista izazovnu haljinu

Iako se u obitelji Kardashian slavio Khloein rođendan, svu pažnju i ovoga puta privukla je Kim Kardashian. Reality zvijezdu paparazzi su fotkali za vrijeme izlaska iz njujorškog hotela, na putu prema luksuznoj jahti gdje se održavala proslava tridesetog rođendana njezine sestre Khole.


Za tu prigodu Kim nije propustila iz ormara izvući još jedan seksi stajling. Ovoga puta svoje bujne obline i tijleo oblika pješčanog sata istaknula je u denver plavoj haljini koja je, iako duga, više toga otkrivala nego skrivala. Gornji dio haljine u obliku korzeta istaknuo je bujni dekolte, a visoki prorez otkrivao je Kimine noge. Cijelu kombinaciju začinila je i zlatnim sandala s vrtoglavo visokim potpeticama te malom torbicom u istoj nijansi. No je li Kim ovim vrućim stajlingom ipak malo pretjerala, prosudite sami.