SLAVNA KOSOVARKA

Dua Lipa otkrila svoju beauty rutinu, a ima i trik protiv ispucanih usnica

25.09.2024 u 14:18

Bionic
Reading

Dua Lipa nedavno je postala zaštitno lice YSL, a poznato je da pomno bira brendove s kojima surađuje jer svojim obožavateljima želi ponuditi samo iskrenost

Glazbenica albanskih korijena iz dana u dan postaje sve veća zvijezda, a s time i raste njezin utjecaj u društvu. Osim što je već stekla status glazbenice koja je iznimno osviještena o političkim pitanjima, posebice onima koja se tiču problematike imigranata, Dua Lipa ima velik utjecaj i na modu sa svojim brojnim suradnjama s popularnim brendovima poput Versacea, a za ignorirati nije ni ono što čini percepcijama 'lijepog'.

Uz brojne uspjehe koje broji, vrijedi naglasiti da je njezin utjecaj prepoznat i iz brenda Yves Saint Lauren pa je nedavno psotala globalno lice YSL Beauty Makeupa i franšize mirisa Libre, koji je upravo lansirao svoj najnoviji miris, Libre Flowers & Flames.

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia / Promo

Iako je istaknuto lice koje bi moglo 'prodati' bezbroj skincare proizvoda za koje bi mogla tvrditi kako uspješno skidaju njezinu tešku šminku koju nosi na nastupima ili spašavaju njezin ten od prištića, Dua Lipa odabrala je jednostavnost i iskrenost prema svojim obožavateljima.

Jednostavna beauty rutina

'Uvijek je samo tuširanje, pranje zuba, nastavak dana. Vrlo, vrlo lako', odgovorila je na pitanje u intervjuu o svojoj jutarnjoj rutini ljepote otkrivši da ne prakticira nanošenje tisuću seruma.

Kako bi zadržala svjež izgled, glazbenica je priznala da joj je najbitnija rutina zapravo rutina spavanja: 'Spavati. To mi je briga o sebi broj jedan. Ako spavam dovoljno, mogu sve. Mogu preuzeti svijet, lako.'

Trik za njegu usana

'Obožavam kupovati maramice za piling, one s malim perlicama, pa onda ribati usne. Ne cijelo lice, samo usne. Uklanja mrtvu kožu, tako da su pripremljene i spremne za bilo koji ruž koji želite staviti', rekla je glazbenica koja se kune u YSL Beauty Loveshine ruž koji je obogaćen hijaluronskom kiselinom.

Osim toga, kako je jedanput rekla Audrey Hepburn, sretne cure uistinu su najljepše, a za sreću popularne glazbenice djelomično je zaslužan i njezin dečko Callum Turner od kojeg se rijetko kad odvaja.

uspješan par

Nerazdvojni su: Dua Lipa i Callum Turner zaljubljeni do ušiju

Pogledaj galeriju