LIJEPA CAMILLE

Francuska modna ikona zna kako moćnim detaljem podignuti svaki stajling

02.10.2024 u 13:49

Bionic
Reading

S uređenom nonšalancijom i specifičnim francuskim osjećajem za modu, modna ikona Camille Charriere uvijek nas oduševljava svojim ludo dobrim stajlinzima

Šarmantna Camille ima rastuću vojsku obožavateljica na društvenim mrežama jer cijene njezin prepoznatljiv modni stil.

Izvor: Profimedia / Autor: Francesca Babbi / ipa-agency.net / PA Images / Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Charly TRIBALLEAU / AFP / / Shutterstock Editorial / Profimedia / Promo

Uvijek u trendu, ali s posebnim pristupom modi, osmišljava genijalne outfite u kojima je itekako zapažena i koje bismo i sami iz ovih stopa rado isprobali.

Camille je odrasla u francusko-engleskoj obitelji te je diplomirala pravo, a velika je zaljubljenica u mladenačke outfite, podjednako praktične, udobne i ženstvene.

Ključ je u detaljima

Ovoga je puta na Instagramu pokazala da majstorski zna kojim detaljima podignuti svaki, pa i najjednostavniji jesenski look.

Elegantni baloner u tamnoj maslinastozelenoj boji spojila je s udobnim hlačama i cipelama od lakirane kože, a ovaj je minimalistički look nadogradila detaljem koji čini znatnu razliku - torbicom sitnog tzv. cheetah uzorka (Lady Dior), nešto sitnijeg od 'klasičnog' leoparda.

UZBUDLJIVI NOVITETI

Sportska elegancija u režiji Diora: Pogledajte komade iz nove kolekcije

Pogledaj galeriju

Mladenački raspuštena kosa, prošarana svijetlim pramenovima, upotpunila je ovaj cool look omiljene Francuskinje.

Ona je najbolji primjer toga na koji način trendove treba prilagođavati vlastitom stilu, pa ako se i vama sviđa animal uzorak, ovosezonski hit, no ne vidite se u npr. leopardskom kaputu ili haljini, slobodno ga dozirajte pomoću detalja.

'Ideja je da svoju garderobu izgradite oko basic komada koji postaju vaš potpis i uronite u trendove tek kada vam stvarno odgovaraju. Tako ćete uvijek imati odjeću u kojoj sjajno izgledate', otkrila je jednom prigodom francuska modna kreativka tajnu svoga stila.