NA DODJELI NAGRADA

Izdanje dostojno kraljice Letizie: Ljepšu crnu haljinu od ove već dugo nismo vidjeli

26.10.2024 u 10:58

Bionic
Reading

Cijela španjolska kraljevska obitelj pojavila se na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Princeze od Asturije, a glavna zvijezda dana bila je, a tko drugi nego kraljica Letizia, koja je svojim modnim odabirom još jednom potvrdila svoj status jedne od najbolje odjevenih žena svijeta

U petak, 25. listopada u španjolskom gradu Oviedu, održana je dodjela nagrada Princeze od Asturije za 2024. godinu, a taj događaj nisu propustili ni svi članovi španjolske kraljevske obitelji - kralj Felipe, kraljica Letizia, prijestolonasljednica Leonor, infanta Sofia te bivša kraljica Sofia.

Iako je fokus bio na budućoj španjolskoj kraljici Leonor, pažnju je ipak privukla njezina majka, aktualna kraljica Letizia, i to ponajviše zbog svog modnog odabira.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Za ovu prigodu Letizia je odlučila igrati na sigurnu kartu te je dobro znala da sa crnom haljinom ne može pogriješiti. Odabir je ovoga puta pao na midi haljinu koja se ističe predimenzioniranim volanom na asimetričnom dekolteu, a koji je otkrio njezino desno rame.

  • +7
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: THORTON/PICTURE PRESS EUR / Sipa Press / Profimedia

Riječ je o haljini s potpisom Caroline Herrere koja se više ne može kupiti, budući da je zbog velike potražnje rasprodana.

Ova haljina iznimno laska ženskoj figuri i savršena je za ovakva događanja, a kraljica Letizia uz nju je odabrala crne cipele s kitty potpeticom, visina koja joj, otkako ima problema s nogom, najbolje odgovara, te torbicu u istoj nijansi i to sve s Magritovim potpisom.

Kada je o nakitu riječ, Letizia se odlučila za dijamante naušnice De Grisogono, koje u svojoj bogatoj kolekciji imao još od 2007. godine.