MODERNA POSLOVNA ELEGANCIJA

Chic izdanje: Kraljica Letizia u odijelu od 170 eura i ravnim cipelama koje obožavamo

19.10.2024 u 21:41

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia još jednom je pokazala svoj istančan modni ukus na obilježavanju Svjetskog dana mentalnog zdravlja 2024. u Madridu. Svojom modnom kombinacijom s potpisom španjolske high street trgovine unijela je svježinu u klasičnu poslovnu odjeću, spajajući eleganciju s dozom suvremenosti

Za ovaj važan događaj kraljica Letizia odabrala je moćno odijelo u sivoj boji iz kolekcije španjolskog brenda Mango. Njezin stajling sastojao se od ravnih sivih hlača koje se šire prema dnu i tako stvaraju laskavu, izduženu siluetu i sakoa na dvostruko kopčanje.

Sivo odijelo je iz Mangove jesenske kolekcije, a sako košta 100 eura dok su hlače 70.

Odijela su postala zaštitni znak garderobe kraljice Letizije, posebno za dnevne događaje poput ovog. Poput drugih istaknutih članica kraljevskih obitelji, kraljica Letizia koristi odijela kao osnovu svoje garderobe, birajući pouzdane tonove i krojeve s modernim detaljima.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Ženstveni detalji

Ispod sakoa, kraljica je nosila crnu bluzu s čipkastim rubom koja podsjeća na donje rublje, što je ovom snažnom poslovnom izgledu podarilo nježnu dozu ženstvenosti snažnom poslovnom izgledu, ali i unijelo zanimljiv kontrast u cijelu kombinaciju.

  • +4
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kraljica Letizia upotpunila je outfit prstenom brenda Coreterno, torbom španjolskog brenda Mauska i ravnim crnim mokasinkama, cipelama koje nekoliko posljednjih godina dominiraju jesenskim stajlinzima.