UKRALA POZORNOST

Izdanje Taylor Swift o kojem svi govore: Osvanula u čizmama koje ili volite ili mrzite

08.10.2024 u 11:44

  • +3

Taylor Swift

Izvor: Profimedia / Autor: David Eulitt / Getty images / Profimedia

Bionic
Reading

Nakon kratke odsutnosti, Taylor Swift vratila se u kraljevstvo Chiefsa kako bi prisustvovala posljednjoj utakmici tima, a o njezinom izdanju za to sportsko događanje sada se najviše govori

Utakmice partnera Travisa Kelceja, zvijezde nogometnog kluba Kansas City Chiefs, Swift rijetko propušta, a njezina izdanja na tribinama seciraju se do posljednjeg detalja.

Najveća pop zvijezda današnjice često ide u krajnosti. Jednog dana bit će prepuna navijačkih obilježja, da bi već idućeg zablistala u posve glamuroznom izdanju.

Potonje se itekako odnosi na posljednji look koji je servirala, a Swift je ponovno (slično kao u prvoj utakmici Chiefsa u sezoni) istaknula polarizirajući trend čizama.

Izvor: Profimedia / Autor: Francesca Babbi / ipa-agency.net / PA Images / Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Charly TRIBALLEAU / AFP / / Shutterstock Editorial / Profimedia / Promo

Čizme poput čarapa

Tada je nosila par lakiranih čizama do bedara, a njih je pokušala nadmašiti modelom koji, poput tartan kompleta, potpisuje brend britanske dizajnerice Vivienne Westwood.

Čizme koje siluetom imitiraju izgled čarapa trend su koji oduvijek izaziva podijeljena mišljenja, a verzija kakvu nosi Swift dolazi i s platforma petom koju ili volite ili mrzite.

Ovaj trend u svijetu obuće ponovno je aktualiziran na modnoj sceni, u obliku čizama do gležnja, koljena i bedara, a podrška Swift nesumnjivo će ga unaprijediti.

  • +6
Čarapa-čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: promo