jazmin grace grimaldi

Izvanbračna kći princa Alberta u haljini koju njezina slavna maćeha nikada ne bi odobrila

24.10.2024 u 09:29

Bionic
Reading

Princ Albert od Monaka otputovao je u New York bez Charlene kako bi prisustvovao ceremoniji dodjele nagrada princeze Grace. Ondje se susreo sa svojom kćeri Jazmin Grace Grimaldi koja je pažnju privukla raskošnom haljinom

Ceremonija dodjele nagrada Princess Grace, koju organizira Princess Grace Foundation-USA, svake godine nagrađuje nove talente u izvedbenim umjetnostima.

Put u New York

Ovom inicijativom, osim potpore novoj generaciji umjetnika, odaje se počast uspomeni na princezu Grace od Monaka. Tom je prilikom monegaški princ Albert II otputovao sam u New York, a Charlene je vjerojatno ostala u Monaku kako bi se brinula o njihovim blizancima, Gabrielli i Jacquesu, koji su još u školi.

Izvor: Profimedia / Autor: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABA / Shutterstock Editorial / Pixelformula / Pixelformula / Zeppelin / Avalon / Pixelformula / Sipa Press / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tijekom ceremonije ovog događaja, kojim se odaje počast 24 perspektivna mlada umjetnika, monegaški je vladar imao priliku sastati se sa svojom kćeri Jazmin Grace Grimaldi, kao i glumcem Michaelom Douglasom.

Jazmin Grace Grimaldi

  • +7
Princ Albert II i Jazmin Grace Grimaldi Izvor: Profimedia / Autor: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Jazmin Grace Grimaldi, koja je bila prisutna na ovom prestižnom događaju, najstarija je od četvero djece princa Alberta. Rođen 1992. iz kratke veze između monegaškog vladara i Amerikanke Tamare Rotolo, Jazmin je odrastala u Sjedinjenim Državama, daleko od svjetla reflektora.

Oca je prvi put upoznala 2003. godine, a službeno ju je priznao tri godine kasnije. Danas Jazmin redovito dijeli trenutke iz svog života na Instagramu, bilo da su to večeri, odmori ili čak susreti s ocem i polubratom Alexandreom Grimaldijem, koji ima 20 godina.

Unuka Grace Kelly, koja je odrasla u Kaliforniji, ali trenutno živi u New Yorku, ima istančan ukus za modu koji se ističe kako na crvenim tepisima tako i u svakodnevnim izlascima.

Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: Jean-Charles Vinaj / Starface / Profimedia

Stajling koji je privukao pažnju

Za razliku od supruge princa Alberta, princeze Charlene koja cijeni skupu eleganciju i tihi luksuz te komade koji odolijevaju prolaznim trendovima, Jazmin je posegnula za haljinom koju joj slavna maćeha vjerojatno ne bi odobrila.

Pažnju privukla raskošnom, dugom haljinom u potpunosti prekrivenom sjajnim detaljima u nijansama srebrne i boje starog zlata. Haljine se isticala i krojem. Gornji dio nalik korzetu bio je uzak te je bio ukrašen predimenzioniranom jednom spuštenom naramenicom. Drapirani slojevi materijala spuštali su se sve do struka dok se haljina nastavljala u raskošnu, široku suknju prekrivani slojevima tkanine. Stajling je upotpunila visećim zlatnim naušnicama i malom, četvrtastom clutch torbicom, a kosu skupila u punđu što je pak naglasilo sličnost sa njezinom slavnom bakom.