postavlja trendove

Julia Roberts nosi najpopularniju frizuru ovog ljeta

17.07.2024 u 11:59

Bionic
Reading

Holivudska glumica Julia Roberts poznata je po čestim promjenama imidža, a ovog ljeta odlučila se za popularan lob koji nosi u medenim tonovima plave boje. Zabavljaju li se plavuše bolje od brineta, glumica će saznati ovog ljeta

Prizor kojem ćemo se često vraćati u mislima je Julia Roberts na finalu Wimbledona! U trendi bijeloj Gucci haljinici glumica je zablistala u društvu supruga Daniela, a njezina urođena elegancija zablistala je u relativno novom imidžu koji je prilagođen razigranom ljetnom razdoblju.

U ljeto mnoge dame posežu za skraćivanjem kose kako bi je lakše održavale i stilizirale, a Julia Roberts se odlučila za popularan lob, odnosno na engleskom long bob.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Julia Roberts nosi lob

Popularna je glumica svoje duge smeđe uvojke zamijenila plavim lobom - i sjajno joj stoji!

Frizura koju je lako održavati sjajno se uklopila u sportsku eleganciju koju je servirala na Wimbledonu. Iako je prirodno brineta, priroda posla omogućila joj je da isproba razne stilove, a ovo ljeto glumica se odlučila za jednu od najpopularnijih frizura koju je predstavila u toplom tonu medene plave boje.

  • +4
Julia Roberts i suprug Danny Moder Izvor: Profimedia / Autor: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Brojne slavne dame odlučile su se za istu frizuru

U posljednje vrijeme sve je popularnija ta srednja duljina kose, što pokazuju i frizure koju nose poznate dame koje diktiraju modne trendove.

Lauren Sanchez nedavno je svoju dugu crnu kosu također skratila na lob, a isto su ranije učinile i Salma Hayek, Margot Robbie i Jessica Biel.

  • +3
Margot Robbie i Tom Acklerley Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia