VEČER ZA PAMĆENJE

Kakav gaf! Haljina joj se rasparala usred izlaska

04.06.2015 u 15:40

Bionic
Reading

Na dodjeli CFDA modnih nagrada Chrissy Teigen doživjela je nezgodu s haljinom koja se rasparala, ali u svome opuštenom stilu to nije doživjela kao sramotu, već se našalila na svoj račun i objavila fotografiju

Na mondenu svečanost manekenka Chrissy Teigen došla je u pratnji jednog od najpoznatijih dizajnera cipela Stuarta Weitzmana.

No, sigurno nije očekivala da će joj večer pokvariti greška na prorezu haljine. Bijela večernja haljina bez naramenica s potpisom Solace London u donjem je dijelu imala visoki prorez i jedan veliki volan koji se spuštao preko.

Iako javnost ni ne bi znala da je Chrissy imala nezgodu da se nije sama pohvalila, to je još jedan primjer njezine neposrednosti jer je poznato da na društvenim mrežama često dijeli svakodnevne probleme ili pokazuje kako je daleko od savršene žene s retuširanih stranica magazina.

Rasparani prorez na haljini zgodna manekenka prekrila je večernjom torbicom, a uz nju pozira slavni Weitzman. Napisala je da se prorez povećao za desetak centimetara, taman da otkrije ono što ne smije, te usput zahvalila pratnji što je još jednom nosila odlične cipele.

Nedavno je Chrissy objavila i fotografiju bedara na kojima se vide strije te dobila pohvale što se ne boji pokazati kako doista izgleda. Inače je strastvena kuharica pa također rado objavljuje fotografije svojih kulinarskih uspjeha.