UVIJEK PRELIJEPA

Kako joj to samo uspijeva: Salma Hayek zapalila društvene mreže najnovijom objavom

07.06.2024 u 13:06

Bionic
Reading

Salma Hayek i s 57 godina plijeni poglede gdje god da se pojavi, a na svojem je Instagramu izazvala brojne reakcije zanimljivom fotografijom iz prošlosti

Meksička ljepotica ponosi se svojim tijelom koje kao da prkosi godinama te je sve oduševila simpatičnom objavom.

Zavodljiva brineta je naime 'iskopala' fotografiju u bikiniju iz mladosti, davne 1999., te ju je usporedila s novijom fotografijom iz 2020.

Na prvoj fotografiji zvijezda 'Od sumraka do zore' leži na boku, glave naslonjene na ruku, otkrivajući fantastičnu figuru, a sljedeća, naslovljena 'Gotovo dva desetljeća kasnije', prikazuje dobitnicu Zlatnog globusa u sličnoj pozi, ovaj put u elegantnom smeđem jednodijelnom kostimu te sa sunčanim naočalama i kaubojskim šeširom.

'Neke poze nikad ne stare', našalila je holivudska zvijezda koja je godinama u sretnom braku s prvim čovjekom Keringa, François-Henrijem Pinaultom, s kojim ima kćer Valentinu.

Vrlo brzo zaredali su se komplimenti na račun lijepe Salme, koja je i danas u top formi.

Jedan je obožavatelj napisao: 'Salma Hayek smije piti samo vino jer s godinama samo postaje bolja', drugi je komentirao: 'Ne stariš, samo postaješ ljepša', a jedan komentar je bio vrlo jasan: 'Bezvremenska ljepota'.

Salma Hayek Izvor: Profimedia / Autor: GOFFPHOTOS.COM / GOFF PHOTOS / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Samo nekoliko dana ranije Salma je podijelila još jednu nostalgičnu snimku iz ranih 2000-ih, na kojoj je nosila blistavi top s leptirima koji je otkrivao njezine zavidne trbušne mišiće, u kombinaciji s ružičastom, ljubičastom i žutom suknjom na preklop. Zanosna glumica rado dijeli fotografije u kupaćem kostimu, pa je tako u travnju pokazala svoj nevjerojatni struk u plavo-bijelom bikiniju s printom dok je bila na jahti.

Penjući se ljestvama na brodu, zaštitila je lice od vode koja je prskala, naslovivši fotografiju 'Kada ti obitelj ne dopusti da se na miru slikaš u bikiniju'.

Inače, u jednom je intervjuu otkrila da se u meditaciji krije tajna njezine nevjerojatne figure.

'Stvarno vjerujem da jest. Neki kažu da je za njih važno vježbanje, no ja mislim da je to meditacija. Moraš pronaći svoj put. Za mene je vježbanje teško... Stvarno je jako teško imati disciplinu za to. Ali meditacija je i šetnja po parku, a to je moj način', rekla je za Entertainment Tonight.

Naglasila je važnost svakodnevne meditacije, dodavši: 'U tom ste trenutku sami sa sobom, to je meditacija. I ja to radim svaki dan.'