STATEMENT KRPICA

Komad odjeće koji je zavladao street style kombinacijama

09.07.2016 u 13:13

  • +5

Jakne i sakoi

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Kao što je slučaj u životu, pa tako i na tjednu visoke mode, kad su u pitanju modne kombinacije - ne postoji formula koje se striktno moramo pridržavati. Ovogodišnje izdanje pariškog Tjedna visoke mode tako je uspjelo iznjedriti neočekivan trend zahvaljujući mnoštvu kombinacija koje su ponosno pokazale stajliš uzvanice revija

Nedostatak striktnog dress codea uličnu modu čini kontinuirano uzbudljivom, osobito kada se uzvanici revija na pariškom Tjednu visoke mode ne drže slijepo aktualnih trendova.

Ovogodišnji modni tjedan u Parizu standardno je vrvio zanimljivim modnim kombinacijama koje nisu bile potpune bez dodatka statement jakne ili sakoa.

Upečatljivim printom ili jedinstvenim ukrasima, statement jaknama i sakoima brojne fashionistice nadogradile su najjednostavnije kombinacije. Slavna crna pantera Naomi Campbell tako se pojavila na reviji Ateliera Versace u mini crnoj haljini ukrašenoj mnoštvom fluorescentnih detalja, a upotpunila ju je gotovo identično ukrašenom bomber jaknom prebačenom preko ramena.

U skladu s filozofijom 'sve je dopušteno', krzno, metalne resice i paisley uzorak činili su neočekivane obrate u kombinacijama modno osviještenih uzvanica revija.