SEKSI VOZILO, SEKSI IZGLED

Napravila je pravu pomutnju na benzinskoj

20.03.2014 u 09:07

Maja Šuput u novom spotu

Izvor: Promo fotografije / Autor: Boytronic

Bionic
Reading

Spot se snimao u prekrasnoj zagrebačkoj vili, potom na benzinskoj pumpi, gdje je Maja Šuput stigla trenutačno najpopularnijim autom na tržištu

'Snimanje spota za pjesmu 'Neprilika' bilo je najzabavnije i najsmješnije snimanje u mojoj karijeri', rekla je Maja. Glazbu za novi Majin hit 'Neprilika' napisao je Branimir Mihaljević, zarazan tekst Antonija Šola, a aranžman Shaun Tien.

Spot je snimljen prema ideji režisera Darka Drinovca koji je zamislio zanimljivu radnju predloživši da djevojke koje će biti u spotu budu Majine prave prijateljice kako bi dobili pravu i iskrenu atmosferu.

Tako su uz Maju u spotu Lana Gadža Čermak s kojom je Maji svaki izlazak nezaboravan, a koja je došla na snimanje iz Londona, Antonija Barišić, koja ima neviđenu i zaraznu energiju s kojom je Maja kliknula na prvu otkad dijele pozornicu na mjuziklu 'Footloose', te predivna i graciozna Anamaria Raić koju kamera obožava.

Spot se snimao u prekrasnoj zagrebačkoj vili, potom na benzinskoj pumpi, gdje je Maja stigla najpopularnijim autom na tržištu Audijem R8.

Na pumpi su Maja i djevojke napravile najveći tulum, koji su slučajni prolaznici pratili s oduševljenjem, plesale su, točile gorivo, pumpale gume, prale vjetrobranska stakla.
Završni kadrovi snimljeni su u klubu The Best na Jarunu, gdje su djevojke otpustile sve kočnice i plesale do ranih jutarnjih sati.

U Bestu se pojavljuje zgodni maneken Tonči Tomić koji glumi fatalnog zavodnika, s kojim se Maja za potrebe snimanja upustila u strastvenu avanturu u hodnicima kluba.

Spot je završen slijedom koji se pojavljuje u pjesmi:  Maja kao 'lopov', a maneken Tonči kao 'prilika' odlaze zagrljeni kući gdje će se, samo možemo pretpostaviti dogoditi 'neprilika'.