zgodan detalj

Neobičnim cipelama mladenka pokazala svoje 'pravo lice'

07.06.2024 u 19:15

Bionic
Reading

Olivia Henson zablistala je danas odjevena u elegantnu vjenčanicu od satena koju je obogatila vezom koji je pripadao njezinoj prabaki, a tradicija ju je natjerala i da slijedi i pravilo da mladenka mora nositi nešto plavo

'Nešto novo, nešto staro, nešto posuđeno i nešto plavo' običaj je koji praznovjerno prate sve mladenke na dan svog vjenčanja. I lijepa je Olivia Henson na dan vjenčanja za jednog od najbogatijih Britanaca imala to na umu pa se dobro opremila kako bi im brak bio dug i sretan.

Nova vjenčanica s potpisom londonske dizajnerice Emme Victorie Payne, vez koji je na vjenčanici imala i njezina prabaka, tijara posuđena iz obitelji mladoženje i - plave cipele!

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Za razliku od uobičajenih bijelih salonki, 31-godišnja Britanka odlučila se za salonke u plavoj boji s potpisom katalonskog brenda Silvia Lago.

Ručno izrađene cipele ističu se odabranim plavim baršunom, blok petom te velikom chic mašnom, a za njih je izdvojila neveliku cifru od 395 eura.

'Valentina cipele su ostvarenje sna. Njihova prekrasna maksi mašna dat će vašoj haljini ultimativni stilski štih. Bit ćete najromantičnija mladenka ili najotmjenija gošća u njima. A osim što su slatke i udobne, vrlo su svestrani i nosit ćete ih bezbroj puta nakon toga', stoji na stranici brenda.

Iako dolazi iz imućne bankarske obitelji te se udala za najbogatijeg 40-godišnjeg Britanca, vojvotkinja od Westminstera ovim je odabirom pokazala da nije rastrošna te da itekako misli na novac te iskoristivost komada koje ulaže. Kako i stoji na stranici brenda, ove će šarmantne cipele moći nositi i u nekim budućim prilikama!

  • +10
Vjenčanje Olivie Henson i Hugha Grosvenora, vojvode od Westminstera Izvor: Profimedia / Autor: OLI SCARFF / AFP / PROFIMEDIA