Terme Tuhelj predstavljaju novi meni koji obiluje sezonskim namirnicama, laganim salatama i inspirativnim slasticama
U ovo toplije doba godine od bogatstva povrtnih i šumskih plodova chef kuhinje Dvorca Mihanović Mirko Ljubić, kreirao je maštovita jela. Dovoljno je izdvojiti salatu od ramsteka i lisnatih salata začinjenu maslinovim uljem i sjemenkama gorušice, juhu od koprive s kockicama prepečenog kruha te krem juhu od cvjetače s muškatnim oraščićem koji joj daje poseban 'šmek', pa da odmah poželite doći u Terme Tuhelj.
Tu su i polpete od krumpira, špinata i svježeg sira s porilukom i celerom u umaku od vrhnja i vlasca. Ljubitelji ribe neće odoljeti fileu brancina sa žara na podlozi od kelja i kuhanog krumpira u umaku od bijelog luka i peršina. Ako više volite meso, odabrat ćete file svinjetine mariniran kajenskim paprom i pečen na žaru ili pureću roladu punjenu šparogama i topljenim sirom. Sve te delicije zaokružit će se desertom – slasnim palačinkama s čokoladom i umakom od višanja ili noeodljivim flambiranim jabukama sa sladoledom, cimetom i suhim voćem.
Zavirite u bogatu vinoteku Dvorca Mihanović u kojoj se čuva se više od 40 sorti iz svih krajeva Hrvatske s naglaskom na poznata zagorska vina, piće za bogove u toplim ljetnim večerima.