osvježite interijer

Neodoljivi popusti u Zari Home: Pronašli smo najljepše ukrase za dom s daškom luksuza

02.07.2024 u 11:09

Bionic
Reading

Prekrasno ogledalo od ratana, satenske jastučnice po pristupačnim cijenama i avangardna lampa koja unosi glamur u interijer samo su neke od prekrasnih dekoracija za dom u Zari Home

Kao i sve trgovine u sklopu španjolskog Inditexa, i Zara Home trenutno ima veliko ljetno sniženje, na kojem ćete uloviti predivne dekoracije i komade namještaja na popustima do 70%.

U ponudi ćete pronaći gotovo sve što vam može zatrebati kao dodatak domu - od stolića i praktičnih komada namještaja, preko posteljine i ukrasnih jastučića, do tepiha, zavjesa i divnih ukrasa koji interijer obogaćuju toplinom i prizvukom luksuza.

Na stranicu Zare Home zaista treba ulaziti samo s dobro promišljenom listom za kupovinu jer biste se ubrzo mogli naći s prepunom košaricom neodoljivih proizvoda za dekoriranje doma, a kako bismo vam olakšali šoping, izdvojili smo pet predivnih komada na velikim sniženjima.

Stolna lampa X Studio Nicholson

Ako svoj dom želite modernizirati avangardnim ukrasima koji djeluju vrlo skupocjeno, ova stolna lampa sjajan je početak. Nastala u ekskluzivno suradnji Studija Nicholson i Zare Home, ovaj komad ističe se glamuroznim mramornim postoljem i minimalističkim četvrtastim sjenilom raskošne duljine od 45 cm. Odlična je opcija za male spavaće sobe koje će vizualno povećati. Snižena je sa 199 eura na 129 eura.

Geometrijski karirani juteni tepih

Još jedan divan dodatak domu jest Zarin juteni tepih, koji odiše toplinom i neodoljivim minimalističkim stilom u skladu sa skandinavskim dizajnom interijera. Prekrasan je dodatak spavaćoj sobi ili dnevnom boravku zbog sposobnosti stvaranja ugodnog ambijenta i uvijek željenog osjećaja doma. Snižen je s 259 eura na 129 eura.

Okruglo zidno zrcalo od ratana

Uz juteni tepih besprijekorno će se uklopiti raskošno zidno zrcalo s chic okvirom od ratana. Ova dekoracija izvrstan je dodatak mračnijim prostorijama, jer omogućuje širenje svjetlosti i unosi dašak prostranosti. Najljepše će izgledati u interijeru u neutralnim tonovima. Snižen je sa 189 eura na 129 eura.

Satenska jastučnica

Tko god se ikada uputio u kupovinu visoko kvalitetne satenske posteljine, dobro zna da je riječ o luksuznim komadima koji dolaze s prikladnom cijenom. Srećom, pakiranje od dvije jastučnice od satena gustoće 500 niti u Zari Home sada je dostupno za 39,99 eura.

Mirisni osvježivač sa štapićima

Za kraj, izdvajamo dodatak koji je dobrodošao u svaki dom - prekrasni mirisni osvježivač sa štapićima Eucalyptus Breeze, koji umirujućim aromama kreiraju divno ugodan ambijent i svaku prostoriju pretvaraju u kutak za opuštanje. Pakiranje od 490 ml sniženo je s 48,99 eura na 39,99 eura.