IT KOMAD

Ni Jelena Đoković nije odoljela jednoj od najpopularnijih torbi sezone; evo kako je kombinira u svoj sportski đir

04.07.2022 u 10:45

Bionic
Reading

Supruga tenisača Novaka Đokovića pohvalila se u novoj objavi svojim dizajnerskim komadom, Dior Book Tote torbom, koju u svojoj garderobi kriju brojne poznate dame

Torbe maksi veličina ove su sezone dosegnule vrhunac svoje popularnosti, a jedna od praktičnijih pokazala se Dior Book Tote. Riječ je o elegantnijoj verziji popularnih cekera za plažu, koju uspješno možete iskombinirati u sve dnevne stajlinge.

Jelena Đoković, supruga istaknutog tenisača Novaka Đokovića pohvalila se da je ulovila ovaj skupocjeni komad u sivoj nijansi te ga stilizira uz svoj sportski đir odijevanja.

Lijepa Beograđanka posjetila je Wimbledonov muzej u kojem je istaknula sve povijesno važne trenutke sportske karijere svog voljenog, ali i tenisa općenito.

Inače, Maria Grazia Chiuri, kreativna direktorica Diora, predstavila je ovu torbu u kolekciji za ljeto 2018. i od tada ona ne prestaje biti u samom vrhu najpoželjnijih modnih dodataka. U svoje je stajlinge često kompletiraju Jennifer Lopez, Donna Vekić, Sonja Kovač i brojne druge trendseterice.

  • +25
Torbe za plažu Izvor: Promo fotografije / Autor: promo