IZDANJE ZA PAMĆENJE

'Osvetničkom' haljinom Jennifer Lopez pokazala Afflecku što gubi

07.09.2024 u 08:32

Bionic
Reading

Za premijeru njihovog novog zajedničkog filma 'Unstoppable', a u jeku njihovog razvoda, Jennifer Lopez nije puno dvojila kada su joj stilisti odabrali haljinu inspiriranu disko kuglom, koju su od 'otkrivanja' svega čuvale tek tri crne mašne

Nije trebalo ni sumnjati da će Jennifer Lopez za filmsku premijeru na Toronto International Film Festivalu odabrati haljinu o kojoj će se pričati danima. 55-godišnja latino diva stigla je u kanadski grad povodom premijere filma 'Unstoppable', filmskog projekta kojeg su ona i sada već njezin bivši suprug Ben Affleck snimili u doba velike ljubavi.

Ben Affleck donio je odluku da se u Torontu neće pojaviti, no Lopez je unatoč svemu odabrala osvetnički stajling, kojim kao da je željela poručiti bivšem suprugu 'bez čega ostaje'.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Jennifer je odabrala haljinu Tamare Ralph koja je namijenjena samouvjerenim ženama svjesnim svog dobro izgleda. Riječ je o srebrnoj haljini koja je inspirirana disko kuglom i koja je s bočnih strana u potpunosti otvorena, otkrivajući pritom golu kožu, ali i dijelić grudi.

Stajling za pamćenje

Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kako ne bi bilo vidljivo baš sve pobrinule su se tri velike crne mašne smještene na strateškim dijelovima, kako bi sve 'zadržale na mjestu'.

Ovakvoj haljini ne treba apsolutno nikakav dodatak, stoga je Jennifer odabrala tek srebrne cipele na visoku petu te metalik torbicu koju je držala u rukama. Od nakita tu su bile tek dijamantne naušnice koje su zaokružile cijeli stajling.

u šoping centru

Jennifer Lopez zaplesala u suknji koja se nosi iz dana u dan

Pogledaj galeriju

Kosu je za ovu prigodu odlučila raspustiti, a za ovakvu haljinu nikakvi valovi nisu dolazili u obzir, stoga je ona ispeglana i puštena da pada niz leđa, a prigodan je bio i make up koji je naglasio njezine oči.