danska kraljica mary

Lijepa kraljica u chic stajlingu koji beskrajno laska liniji

21.08.2024 u 19:07

  • +4

Danska kraljica Mary

Izvor: Ostale fotografije / Autor: canva, Hanne Juul/Aller/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

Prilikom odlaska na kraljevsko krstarenje, 52-godišnja danska kraljica zablistala je u chic izdanju kojem je nemoguće pronaći manu

Danska kraljica Mary poznata je po svojoj eleganciji i minimalističkim kombinacijama koje su uzor modno osviještenim zrelijim damama u potrazi za laskavim komadima.

Sada je sve zadivila izdanjem koje se nosi sve od kasnog proljeća do duboko u jesen, noseći bezvremenski, a toliko laskav spoj jednostavne košulje i plisirane suknje.

Lijepa 52-godišnjakinja zablistala je u klasičnoj bijeloj košulju dugačkih rukava i sužene kragne - komadu koji uspješno odolijeva prolaznosti trendovi - s potpisom brenda Bagutta.

Laskava plisirana suknja u prvom planu

Uskladila ju je sa suknjom koja, umjesto klasičnog gornjeg kopčanja, ima široki pojas, a potom se širi u A-kroj plisiranog dizajna. Osim što je riječ o trenutno najpoželjnijem kroju, velika prednost je i gotovo magično vizualno brisanje svakog 'viška' na području trbuhu te besprijekorna udobnost koju vidno pruža pri nošenju.

Ovaj midi model u nježnoj krem nijansi donosi brend Joseph Fashion te se radi o komadu iz prošlosezonske kolekcije - što samo potvrđuje da je pravi klasik, nosiv iz godine u godinu. U sličnoj suknji vidjeli smo je i prošli tjedan, kada je osvanula u 'all black' izdanju.

Danska kraljica Mary Izvor: Profimedia / Autor: Lars H. Laursen/Aller/MEGA / The Mega Agency / Profimedia, canva

Outfit je zaokružila chic slamnatim šeširom te plavim slingback cipelama Jimmyja Chooa, trendovskog 'nude' dizajna koji ostaje iznimno poželjan. Dodatno je sve začinila Dulong nakitom, u kojem je najviše pozornosti privlačila zlatna ogrlica od 18 karata s privjeskom 'F', inicijalom supruga kralja Frederika.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević