usporedbe s kate middleton

Suknja koju svi žele: Lijepa kraljica oduševila novim chic izdanjem

09.08.2024 u 09:04

Danska kraljica Mary

Izvor: Profimedia / Autor: Lars H. Laursen/Aller/MEGA / The Mega Agency / Profimedia, canva

Bionic
Reading

Zbog prirodnog šarma i impresivnog modnog ukusa, dansku kraljicu Mary često uspoređuju s Kate Middleton, a novim modnim izdanjem ovaj laskavi kompliment u potpunosti je opravdala

Danska kraljica Mary u otmjenom je outfitu pohodila je sprovod bivšeg suca Pera Thornita u Kopenhagenu, a društvo su joj pravila njena djeca, princ Joachim i princeza Marie.

Lijepa Australka poznata je po istančanom ukusu u modu i elegantnim stajlinzima kojima dominiraju minimalistički komadi i neprolazni modni klasici.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Za ovu prigodu odjenula je otmjenu crnu bluzu na preklop, elegantno suženih rukava oko zapešća, s potpisom Jespera Hovringa te je uskladila s predivnom plisiranom suknjom.

Trendi plisirane suknje

Upravo su ovakve suknje među najpoželjnijima ovog ljeta. Viđamo ih na svakom koraku - od plaže, preko gradskih ulica, do ureda - a njihova svestranost garantira razne opcije stiliziranja i lakog prilagođavanja outfita pojedinoj prigodi.

Kraljica Mary je svoj je midi model, jedan od najljepših koje smo imali prilike vidjeti ove sezone, nosila s laskavih tankim remenom zlatne kopče (Celine) te salonkama Gianvita Rossija.

Sve je nadogradila zlatnim nakitom - romantičnom ogrlicom s inicijalom supruga Frederika na privjesku te svojom uobičajenom tankom ogrlicom od koje se rijetko odvaja. Dodatno je stajling začinila chic slamnatim šeširom brenda Sussane Juul.

  • +5
Plisirane suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Danskoj monarhinji to je bio prvi službeni zadatak nakon obiteljskog odmora u kraljevskoj rezidenciji, palači Graasten. Ondje je sa suprugom pozirala u ležernim stajlinzima - bijelom topu i midi suknji, preko kojih je imala zanimljiv dugi kardigan 'tie dye' uzorka (Mirror in the Sky), uz chic natikače brenda Arteana.

LJETNA REZIDENCIJA

Nasmijani i raspoloženi: Kralj i kraljica u dosad najležernijim ljetnim izdanjima

Pogledaj galeriju