prirodni materijali

Ovo su hit torbice za ljeto: Kad ih vidite, odmah ćete ih poželjeti

06.07.2024 u 07:27

Bionic
Reading

Temperature su porasle, ljeto samo što nije službeno krenulo i ovo je i više nego savršeno vrijeme da iz ormara izvučete ultimativne ljetne komade ili se uputite u šoping. A neizostavni dodatak baš svakog stajlinga ove godine su torbe od ratana, zbog kojih će čak i one od rafije pasti u drugi plan

Ljeti prirodni materijali imaju posebnu ulogu. Odjevni komadi od tkanina poput lana i pamuka postaju neophodni za preživljavanje ljetnih vrućina. A popularnost prirodnih materijala proširila se i na modne dodatke pa se nose podjednako dobro i na cipelama i na torbama.

Tako su torbe od rafije konstanta u ljetnoj garderobi, baš kao i špagerice, koje, bez obzira jesu li ravne, s platformom ili punom petom, baš nikad ne izlaze iz mode. Ljetna moda nebrojeno puta nam je dokazala da torbe od rafije baš nikada ne izlaze iz trenda, a brendovi ih lansiraju u najrazličitijim verzijama - bojama, oblicima i materijalima poput bambusa i drva.

No ove sezone ljetne torbe idu korak dalje te ormare i srca zaljubljenica u modu osvajaju u posve novoj verziji. Riječ je o torbicama od ratana i, moramo priznati, izgledaju sjajno.

Upotreba ovog materijala ne čudi s obzirom na to da se upravo on posljednjih nekoliko sezona nametnuo kao jedan od najvećih trendova u uređenju interijera. Osim toga, primjetan je velik broj torbi čiji je izgled inspiriran kultnim stolcem Cesca, djelom Marcela Breuera, a koji je od 1928. ikona u svijetu dizajna i neiscrpna inspiracija svijetu mode.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Najljepše torbe od ratana

Torbe od ratana dolaze u različitim oblicima, od kockastih formata, modela u pomalo romantičnom stilu košara, praktičnih shopper varijanti, pa sve do maksi modela, idealnih za nošenje svih onih prijeko potrebnih sitnica tijekom ljetnih dana. Ako vam ove sezone u ormaru nedostaje baš torba od ratana, u galeriji bacite oko na neke od najljepših u ponudi.

  • +8
Torbe od ratana Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo