Popularni Rudolph van Veen, zvijezda 24Kitchen TV-a, prvi put dolazi u Hrvatsku kako bi upoznao svoje obožavatelje te ih izazvao u kulinarskom natjecanju 'Impresioniraj Rudolpha'
Potrebni sastojci:
Umak
150 g majoneze
100 kečapa
4 čajne žlice nasjeckanog peršina
4 čajne žlice viskija
sol
svježe mljeveni papar
12 kriški integralnog kruha
1 svježi krastavac
1 dimljena pileća prsa
rikula
maslinovo ulje
sol, svježe mljeveni papar
2 rajčice
Priprema
Za umak je potrebno dobro izmiješati sve sastojke i začiniti ih soli i paprom. Kruh tostirajte dok ne postane zlatnožut i uklonite mu koricu te namažite umakom.
Operite krastavac i tanko ga narežite. Piletinu također narežite na tanke kriške. Opranu salatu lagano začinite s malo maslinova ulja, soli i para.
Prekrijte četiri kriške kruha kriškama krastavaca i na njih stavite začinjenu salatu. Poklopite kriškom kruha.
Oprane rajčice narežite na tanke kriške i na zagrijanoj gril tavi pecite ih dvije minute sa svake strane. Stavite ih na sendviče i prekrijte tanko narezanom dimljenom piletinom. Sendviče poklopite kriškama kruha i narežite na trokute.
Svi znatiželjnici koji bi voljeli upoznati Rudolpha te ga impresionirati svojim kulinarskim umijećem mogu se prijaviti na www.impresionirajrudolpha.hr. Pet sretnika dobit će priliku stati na pozornicu i kuhati bok uz bok s jednom od najvećih kuharskih zvijezda, a svi ostali moći će u publici pratiti Rudolphove kulinarske vratolomije.