poslala poruku

Ovom haljinom američka prva dama jasno je pokazala što misli o Bidenovoj kandidaturi

29.06.2024 u 11:49

Bionic
Reading

Jill Biden izborom haljine poslala je snažnu poruku Amerikancima na postdebatnom skupu svog supruga, predsjednika Joea Bidena u Raleighu

Na pozornicu u Raleighu povodom postdebatnog skupa Jill Biden se popelaodjevena u tamnoplavu svilenu haljinu od krepa Christiana Siriana s natpisom 'Vote' koji je prekrivao čitavu kreaciju.

'Dr. Biden koji nosi moju haljinu šalje jasnu poruku svima nama. Glas za Bidena je glas za ljudska i građanska prava,' rekao je dizajner za Page Six Style. 'Kao mladi američki brend i dizajner, ono što možemo učiniti je dati glas našoj odjeći i nadam se da vam ovo govori. Sada idemo na posao!,' dodao je.

Američka prva dama stajling je upotpunila bisernim naušnicama, ogrlicom s privjeskom, nekoliko narukvica i tamnoplave salonke sa špic vrhom.

  • +5
Jill i Joe Biden Izvor: Profimedia / Autor: Mandel NGAN / AFP / Profimedia

Inače, dizajnerski print s porukom 'Vote', u prijevodu 'Glasaj' postao je favorit u Hollywoodu tijekom posljednjih godina, a slične stilove nosile Lizzo, Julianne Moore, Julia Roberts i Sarah Hyland.

Siriano je u prošlosti odijevao Jill Biden, baš kao i druge žene iz Bijele kuće poput bivše prve dame Michelle Obame i potpredsjednice Kamale Harris.

'Kada odjenete te ljude, definitivno je sjajan osjećaj jer ih cijeli svijet vidi', rekao je Siriano prošli tjedan za Business Insider. 'Osjećaš se tako sjajno jer je osoba koju svi gledaju odabrala nešto tvoje za odjenuti. To je kao najveći kompliment,' dodao je.

Inače, Bidenovi su u Sjevernu Karolinu otputovali iz Atlante, gdje je 81-godišnji predsjednik raspravljao s bivšim POTUS-om i sadašnjim republikanskim predsjedničkim kandidatom Donaldom Trumpom (78).

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

A prva dama ne bježi od stilova koji privlače pažnju. Tako je prošlog svibnja bila u ružičastom od glave do pete prilikom audijencije kod supruge britanskog premijera, Akshate Murthy, uoči krunidbe kralja Charlesa. A za sastanak s Kate Middleton 2021. Jill Biden odabrala je Barbiecore sako čiji dizajn potpisuje L’Agence.