TRENDI DAMA

Pippa podsjetila zašto su svi poludjeli za njezinom guzom

11.12.2012 u 21:59

Bionic
Reading

Iako su brojni oni koji tvrde kako je Pippa Middleton kraljevsku obitelj osramotila svojom knjigom, slavna sestra vojvotkinje od Cambridega ne odustaje, pa je tako održala još jednu promociju svoje knjige 'Celebrate: A Year of Festivities for Family and Friends' te sve okupljene prisjetila zašto je svojevremeno osvojila titulu 'stražnjice godine'

Mnogima je Pippa razum pomutila nakon što se pojavila na sestrinom vjenčanju, a njezina guza brojnima je zapela za oko. Otada Pippa nije prestala privlačiti medijsku pažnju na sebe, kako svojim izgledom, tako i partijanjem. Ubrzo nakon što je osvojila titulu 'stražnjice godine', Pippa je prozvana i 'grešnicom godine', a njezina knjiga 'Celebrate: A Year of Festivities for Family and Friends' dobila je priličan broj kritika.

Međutim, poznata sestra Kate Middleton ne odustaje, pa je tako u Nizozemskoj u jednoj knjižari održala promociju svoje knjige. Odjevena u sjajnu haljinu jarke boje ciklame koja joj se sezala do koljena, Pippa je djelovala prilično čedno. Haljinu je krasio i moderni peplum, a cijeli styling je upotpunila štiklama u sitoj boji. Međutim, čim se Pippa okrenula, sve okupljene je podsjetila zašto je upravo ona nositeljica titule 'stražnjice godine'.