u pratnji tri kćeri

Sve je stalo kada je došla Demi Moore: Njezin mladolik izgled sve je ostavio bez riječi

17.09.2024 u 09:43

  • +8

Demi Moore

Izvor: Profimedia / Autor: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Kada se zajedno sa svoje tri kćeri pojavila na premijeri svog novog filma 'The Substance' u Los Angelesu, Demi Moore sve okupljene je ostavila bez riječi. Nitko nije ostao ravnodušan pred njezinim mladolikim izgledom

Demi Moore izgledala je nekoliko desetljeća mlađe od svoje stvarne dobi kada se u ponedjeljak pojavila na premijeri svog novog filma 'The Substance' u Los Angelesu.

Na crvenom tepihu s kćerima

Slavnoj 61-godišnjoj glumici na crvenom tepihu u Directors Guild of America Theatreu pridružile su se njezine kćeri – Rumer (36), Scout (33) i Tallulah (30).

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia / Promo

Najstarija i najmlađa kći, Rumer i Tallulah, obje su izgledale zapanjujuće u crnim haljinama, ali Scout se odlučila za odvažniju kreaciju te je u poluprozirnoj smeđoj haljini malo toga ostavila mašti.

Dotjeranoj i veseloj četvorci na crvenom tepihu pridružilo se mnoštvo zvijezda, uključujući Margaret Qualley koja uz Demi ima glavnu ulogu u filmu.

Mladolik izgled

Demin mladolik izgled bio je savršena pratnja za promociju njezinog novog filma 'The Substance', u kojem glumi TV instruktoricu aerobika koja, nakon što je dobila otkaz, saznaje za The Substance, tajni serum koji stvara zasebnu, alternativnu verziju nje same (koju glumi Margaret Qualley), koji će joj omogućiti život u mlađem tijelu. Sudeći po tome kako je izgledala na premijeri, Demi je eliksir mladosti pronašla u stvarnom životu.

Na crvenom tepihu podigla je temperaturu do usijanja kada se pojavila u crno-crvenoj haljini s uzorkom koja je podsjećala na vitraje i nagovještavala cvjetne dezene. Haljina je savršeno obavijala Deminu besprijekornu figuru, a glamurozan izgled bio je popraćen krojem bez naramenica i maksi duljinom.

Upečatljivu haljinu je upotpunila svojom prepoznatljivom dugom, sjajnom crnom kosom, koja joj je u nježnim valovima sezala sve do struka.

EFEKTNO IZDANJE

Crvena joj sjajno pristaje: Demi Moore ima jednu od boljih kožnih haljina

Pogledaj galeriju