kasne večere

U laskavom društvu: Zagrebačka gastro ponuda uz bok Parizu i Milanu

23.08.2024 u 13:02

Bionic
Reading

Ukoliko ste željni kasne večere, Zagreb i nije tako loša opcija! Prema istraživanju stranog portala, Zagreb nudi isto kao i Pariz i Istanbul

Iako bi se ovaj podatak mogao učiniti neobičan mnogim Hrvatima, posebice Zagrepčanima, istraživanje portala ChefsPencil pokazalo je da je Zagreb jedna od rijetkih europskih destinacija na kojima se može pojesti kvalitetna kasna večera u restoranu.

Portal je analizirao kalendare rezervacija večera u više od 4400 restorana u 89 gradova diljem svijeta, bilježeći zadnja vremena za sjedenje za svaki restoran vikendom.

Izvor: Profimedia / Autor: Liudmyla Chuhunova / Alamy / Alamy / Wavebreak / Petr Štěpánek / Panthermedia / Dzinnik Darius / Panthermedia / Robert Przybysz / Panthermedia / Natalie Hanin / Panthermedia / Profimedia

Tako se pokazalo da Zagreb stoji bok-uz-bok uz veće europske metropole, kao što su Pariz i Milano.

Dok je Luksemburg istaknut kao grad u kojem restorani u prosjeku nude termin 20:45 kao zadnji mogući termin za rezervaciju stola, jug i mediteranske zemlje pokazale su se kao zemlje u kojima posjetitelji češće rezerviraju kasne večere: u restoranima u Madridu i Ateni gosti mogu rezervirati stol čak i za termin u 23:00.

Uz Zagreb, Beograd, Istanbul, Bukurešt te ranije spomenute Pariz i Milano, zadnja opcija za rezervaciju stola najčešće je u 22:00.

oduševio publiku

Kakav spektakl! Ed Sheeran na pozornicu izašao u majici s posebnim natpisom

Pogledaj galeriju