KUĆICA U ŠPANJOLSKOM STILU

U šarmantni dom lijepe glumice rado bismo uselili istog trena

23.03.2020 u 15:22

Bionic
Reading

Šarmantni dom glumice Emily Wickersham potpuno nas je očarao. Plavokosa glumica je za svoj novi dom iz snova iskeširala 18,4 milijuna kuna, a ako pitate nas, vrijedi svakog novčića

Zvijezda serije 'Navy CIS' Emily Wickersham počastila se novim domom iz snova. Prekrasna kuća izgrađena u španjolskom stilu 1930-ih i smještena u losanđeleskom naselju Los Feliz, ima 310 kvadratnih metara prostora, unutar kojih četiri kupaonice i četiri spavaće sobe.

Za šarmantnu kuću okruženu zelenilom 35-godišnja glumica je iskeširala 18,4 milijuna kuna, a luksuzno imanje nekad je pripadalo Alexandri Edenborough, četvrtoj supruzi glumca Garyja Oldmana i redateljici Shani Feste.

Nekretnina je smještena u mirnoj ulici prepunoj palmi i odiše povijesnim šarmom. Drveni pod, francuska vrata, lukoviti strop i kamin od opeke samo su neki od detalja koji kuću čine posebnom.

  • +12
Novi dom glumice Emily Wickersham Izvor: Profimedia / Autor: Realtor.com / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U podrumu se nalazi apartman s kupaonicom i zasebnom kuhinjom što će plavokosoj glumici omogućiti privatnost kada u svoj novi dom ugosti obitelj i prijatelje. Dvorište s bazenom je zaštićeno od znatiželjnih pogleda živicom i maslinama, a posebnu draž ima velika terasa uređena u mediteranskom stilu, idealna za druženja i večere.