MAJA U AKCIJI

Utegla se u minicu, a noge i grudi na izvol'te

08.03.2014 u 12:56

  • +17

Maja Šuput

Izvor: Promo fotografije / Autor: Club Roko

Bionic
Reading

Sinoć je prepuni zagrebački Club Roko gorio od užarene atmosfere jer je ondje nastupila kraljica vrhunske zabave i odličnog provoda - Maja Šuput

Čim je stala na binu, uvijek odlično raspoložena vrckava Maja digla je na noge sve koji su došli uživati uz njene stare i nove hitove, kao i one drugih izvođača.

'Djevojačko veče', 'Čista petica', 'Jedna noć', 'Nevaljala', 'Nek ti bude krivo' samo su neki od singlova koji su sinoć odjekivali Rokom i publiku držali na nogama do ranih jutarnjih sati.

Posljednjih nekoliko godina Maja je najtraženiji izvođač za nastupe na brojnim događajima, svadbenim svečanostima, kao i jedna od najtraženijih izvođačica za nastupe na trgovima, u šatorima i u disko klubovima, a ovoga tjedna predstavila je i svoj novi singl 'Neprilika'.

'Ovog mjeseca snimam dva spota. Najprije za prošli singl 'Djevojačko veče'. Bit će to pravi ženski mamurluk i završit će kobno', rekla je Maja otkrivši da će video za pjesmu 'Neprilika' biti rađen po receptu: noćni klub, ruke gore, dobar komad frajera i ona koja izgleda najbolje moguće.

Djelić atmosfere iz Roka od sinoć pogledajte u fotogaleriji, a već idućeg petka u tom klubu će odličnu feštu napraviti Marijan Ban i Diktatori.