stilski trikovi

Zaboravite na trendove, ovo vrijedi imati: Slavna stilistica otkriva komade koji podižu svaki stajling

27.09.2024 u 06:07

Bionic
Reading

Trendovi dolaze i prolaze, no dobri komadi u ormaru su vječni. Stilistica slavnih Jamie Mizrahi otkriva 10 predmeta koji svaku garderobu dižu za nekoliko stilskih stepenica

Jamie Mizrahi jako dobro zna na što u modi valja obratiti pažnju. Uostalom, ona je poznata stilistica slavnih. Pa kad ona kaže da je nešto chic i cool, nema druge nego poslušati.

Važno je napomenuti da Mizrahi, osim što stilizira sve od Jennifer Lawrence do Adele, surađuje s traženim brendovima kao što je Brochu Walker.

Izvor: Profimedia / Autor: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Bertrand Gilles/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Modni brend nedavno je debitirao u svojoj prvoj suradnji s njom i rezultat je pet lookova koji sadrže prekrasne jesenske stvari, one koje jednostavno moramo i želimo imati. A što se nalazi u tom predivnom miksu? Sve od košulja, preko komada od kašmira, pa do dobro krojenih hlača i sakoa.

Imajući to na umu, Mizrahi je otkrila ključne stvari za koje misli da će svaku garderobu učiniti 10 puta ljepšom jer su moderne i svestrane. Također ističe da uvijek trebamo nositi ono u čemu se osjećamo sjajno. 'Ne igrajte se trendovima ako se zbog njih ne osjećate sjajno i samouvjereno', napomenula je.

Klasična košulja na kopčanje

Klasične košulje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Klasične i jednostavne, a tako svestrane, košulje s gumbima komad su koji bi svi trebali imati u ormaru. 'Idu uz sve i izgledaju super uglađeno. Imam ih puno u ormaru - bijelih, šarenih, prugastih itd. Nikada dosta košulja na kopčanje', kaže Mizrahi.

Slojeviti komadi

  • +3
Komadi za slojevito odijevanje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

'Uvijek nosim pulover oko vrata. Slojevi pomažu da vaš izgled izgleda dobro tijekom cijelog dana', savjetuje Mizrahi. Od mekih i toplih pulovera pa do šalova koji upotpunjuju svaki izgled, ovi komadi tako dobro dođu u ormaru.

Remen

Remeni Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

'Nikada ne podcjenjujte dobar remen - on može potpuno transformirati odjeću i dati joj završni dodir koji joj je potreban', kaže Mizrahi. I to je točno, jer remen uz haljinu ili nošen na traperice i košulju stajlingu odmah daje elegantniji i dotjeraniji prizvuk.

Traperice

Traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

'Pronalaženje sjajnog para traperica, u kojima se osjećate sjajno i samouvjereno, jako je važno. Kombinirajte ih s ravnim cipelama, od balerinki do mokasinki, čizmama, džemperom ili košuljom', kaže Mizrahi. I tko se ne može složiti s time? Traperice su ultimativni komad svakog modnog ormara.