nema sreće

Četvrta rastava Jennifer Lopez: S kime je prije dijelila bračnu sreću?

21.08.2024 u 16:00

Bionic
Reading

Jennifer Lopez četvrti je put predala papire za razvod braka, a ovaj put riječ je o kraju ljubavne priče s Benom Affleckom. Ovo nije prva rastava ni za popularnog glumca, a svi se nadaju da će sve proći mirno i bez dodatnih sudskih tužbi

Talentirana, ambiciozna i uspješna Jennifer Lopez ponovno je single! Na svoju drugu godišnjicu braka, J. Lo je podnijela papire za razvod od Bena Afflecka, muškarca za kojeg smo svi smatrali da će biti konačni partner popularne dive. Iako su i sami sanjali o tom famoznom 'živjeli su sretno do kraja života', Jennifer Lopez taj je san sanjala već četiri puta.

Prema mišljenju mnogih, pa čak i najpoželjnijeg Hrvata - Joška Gvardiola, Jennifer Lopez jedna je od najzgodnijih žena na svijetu. Ipak, sve vrline nisu pomogle Lopez da spasi propale brakove.

'Ljubavni život mi je bio pun uspona i padova. Ali to nije imalo veze ni s kim drugim osim sa mnom. Radilo se o tome da sam morala pronaći sebe. Dok ne naučiš voljeti sebe, ne možeš u potpunosti voljeti nekog drugog na način koji je istinski iskren', rekla je Lopez 2019. godine.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Tko su bili (ne)sretni partneri Jennifer Lopez?

Ojani Noa

Prvi susret Jennifer Lopez s njezinim prvim suprugom bio je u u restoranu u Miamiju kasnih 90-ih, u vrijeme dok je snimala film 'Blood and Wine'. Kubanski konobar Ojani Noa tada je zaveo glazbenicu, a o njihovoj se vezi ne zna baš puno. Poznato je da se par vjenčao 1997. godine, ali i da su se razveli u siječnju 1998. nakon 11 mjeseci braka.

Noa je glazbenici nekoliko godina nakon rastave pripremio pravu dramu, a čak je pokušao i objaviti knjigu s detaljima njihovog odnosa te novinarima prodati privatne fotografije njihova medenog mjeseca.

'Želim njoj i Benu svu sreću u braku, ali siguran sam da on neće potrajati. Jen obožava biti zaljubljena, no do sada je bila zaručena već šest puta. Ben joj je suprug broj četiri', rekao je Ojani Noa nakon što se Lopez udala za Afflecka.

Cris Judd

Sljedeći put kad je Lopez stala pred oltar bio je 2001. godine.

S režiserom spota 'Love Don't Cost a Thing' glazbenica se spetljala krajem 2000. godine, a njihov brak bio je gotov već u lipnju 2002. godine. Razveli su se nakon niti godinu dana braka, a glazbenica je kasnije priznala da odluka o razvodu s Chrisom Juddom nije bila nimalo laka.

Marc Anthony

Nakon što joj je Ben Affleck prvi put slomio srce 2004. godine, samo nekoliko mjeseci bilo je potrebno da Lopez utjehu pronađe u zagrljaju pjevača Marca Anthonyja.

Već u lipnju 2004. glazbenici su se vjenčali, a u veljači 2008. bračnu su sreću okrunili na najljepši mogući način - rođenjem blizanaca Emme i Maximiliana.

Međutim, ni ovaj put bračna sreća popularne Lopez nije trajala dugo te se par razveo nakon sedam godina braka.

Ben Affleck

U studenom 2002. godine svjedočili smo prvim zarukama tada mladog glumca Bena Afflecka i mlade glazbenice Jennifer Lopez! Bili su apsolutni it par, izgledali su idilično i sretno, no vjenčanje su otkazali samo četiri dana prije ceremonije te su se razišli u siječnju 2004.

Njihova ljubav dobila je drugu šansu 2021. godine nakon što je glumica prekinula zaruke s Alexom Rodriguezom, a svi su mislili da će to biti, kako je i sama glazbenica rekla, 'najljepša ljubavna priča ikad ispričana'. Međutim, čini se kako svemu što je lijepo ipak dođe kraj pa je glazbenica 20. kolovoza predala papire za razvod braka koji je, kako tvrdi, kraju došao još u travnju.

kako divan prizor

Ben Affleck i Jennifer Lopez jutro započeli slatkim poljupcima

Pogledaj galeriju