zapalio društvene mreže

Dugo nije tako dobro izgledao: Princ William promijenio je izgled, obožavatelji su oduševljeni

05.09.2024 u 20:47

Bionic
Reading

Odmor je možda završio, no ne era novog, muževnog izgleda princa Williama. Naime, princ se vratio svojim kraljevskim dužnostima, ali je zadržao bradu koju je prvi put pokazao za vrijeme godišnjeg odmora i svojim izgledom oduševio fanove

Čini se kako je princ William odlučio zadržati svoj pomalo 'grubi' izgled pokazavši još jednom bradu kada je prisustvovao privatnom razgledavanju izložbe 'Homelessness: Reframed' u galeriji Saatchi u Londonu.

Za taj događaj, 42-godišnji princ prigrlio je nešto ležerniji stajling, odlučivši nositi strukturirano mornarsko odijelo preko svijetloplave košulje s koju je ostavio ležerno raskopčanom. No, ono što je privuklo pažnju obožavatelja bio je ležeran stil princa Williama koji je prigrlio još za vrijeme godišnjeg odmora.

  • +8
Princ William Izvor: Profimedia / Autor: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Novi izgled svidio se obožavateljima

Naime, princ se pojavio sa, kako su obožavatelji nazvali, seksi bradom i totalno raspametio korisnike društvenih mreža. 'Zahtijevam da se princ William odmah ispriča što je tako zgodan,' napisala je jedna obožavateljica, a druga je dodala: 'Williamova brada se vratila i nikad nije izgledao bolje! Nadajmo se da će ovaj put držati žilet podalje... jer ovaj sjaj je vatra.' U svakom slučaju, svi su se složili kako Williama nikada nije bolje izgledao.

Inače, princ je s bradom debitirao tijekom ljeta, kada je zajedno sa svojom suprugom, Kate Middleton, sudjelovao u videu u kojem su čestitali timu Velike Britanije na završetku Olimpijskih igara u Parizu 2024. I tada su mnogi hvalili novi izgled princa Williama.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Princ je i prije nosio bradu

Međutim, nekoliko tjedana kasnije, brada je nestala, a klasični, glatko obrijani princ William viđen je u crkvi sa svojom obitelji. Povratak starom izgledu potaknuo je obožavatelje da nagađaju kao je brada jednostavno bila svojevrstan ljetni look, prije nego što se u rujnu vrati na kraljevske dužnosti - ali očito je došlo do promjene.

No, ovo, nije prvi put da se princ William odlučio za ovaj muževniji izgled. Još 2008. godine na misi na Božić pojavio je s gustom bradom, ali posljednjih godina čini se da preferira obrijano lice.