krv nije voda

George i Amal Clooney otkrili urnebesne detalje o svom sinčiću

30.09.2024 u 15:30

Bionic
Reading

Dok su razgovarali s novinarima na crvenom tepihu na dodjeli nagrada Albie prošlog tjedna, slavni glumac i njegova supruga Amal Clooney pružili su pogled u svoje kaotično kućanstvo u kojem slavni par odgaja svoje blizance Alexandera i Ellu

George Clooney poznat po urnebesnom šalama prema svojim holivudskim kolegama i slovi za dežurnog šaljivdžiju na setovima. Otkrio je da su djeca naslijedila njegov smisao za šalu i zafrkanciju.

'Alexander i Ella to rade', priznao je George, a Amal se nadovezala na suprugove izjave. 'Naš sin ima pristup brojnim holivudskim rekvizitima, poput lažnih žohara i miševa tako da vam ne mogu reći što sve nalazim ispod svojih dokumenata ili ispod jastuka'. Dok sin slavnog para možda izluđuje svoju majku, glumac voli svaki djelić kreativnosti svog nasljednika.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević, Profimedia

Šaljivđija poput tate

'Kad Alexander izvede šalu, a George to vidi, on ga samo pogleda i kaže: 'Sine, tako sam ponosan na tebe', ispričala je Amal, dok je njezin suprug priznao: 'Nikad nisam bio ponosniji.' 'On uči od najboljih', našalila se Amal.

URNEBESNI GLUMAC

I Amal je pala u drugi plan: Ako se netko zna dobro zabavljati, onda je to George Clooney

Pogledaj galeriju

George se prisjetio jedne od svojih šala tijekom pojavljivanja u epizodi Jimmy Kimmel Live!. 'Svakom glumcu kojeg poznajem poslao sam pismo od Billa Clintona. Pokušavam pronaći njihov najgori film i kažem im: 'Dakle, bio sam u avionu i gledao tvoj film', rekao je George koji se predstavljao kao bivši predsjednik SAD-a, a također se pretvarao i da je on, njegov bliski prijatelj Brad Pitt dok se šalio sa svojim slavnim prijateljima.

  • +6
George Clooney i Brad Pitt Izvor: Profimedia / Autor: Valerie Macon / AFP; John Salangsang / Shutterstock Editorial ; Lisa OConnor/AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia; montaža tportal

'To s Bradom Pittom bilo je brutalno. Poslao sam pismo svima - Donu Cheadleu, Tomu Cruiseu, rekavši im da želim raditi 'Intervju s vampirom 2', ali ovaj put da Brad glumiti Lestata'. kazao je George i nastavio: 'Meryl Streep sam poslao kutiju CD-ova za dijalekt praveći se da to šalje Brad Pitt. Rekao sam joj: 'Ovaj tip mi je pomogao s naglaskom u 'Troji', i mislim da bi stvarno mogao pomoći tebi'.'

Dok je promovirao svoj i Pittov novi film 'Wolfs' Clooney je priznao i da je prevario redatelja filma, Jona Wattsa, da bude nervozan oko razgovora s glumcem iz filma 'Bullet Train' oko glavne uloge u filmu, samo da se dobro nasmije.

SVE SU RASPAMETILI

Kakav melem za oči: George Clooney i Brad Pitt pokazali kako se to radi

Pogledaj galeriju