uvijek spreman za ZABAVU

Otkriveno zašto je nestašni princ Louis propustio i Wimbledon i finale Eura u Berlinu

16.07.2024 u 14:11

Bionic
Reading

Najmlađi sin Kate Middleton i princa Williama tek je rijetko prisutan na zabavnim događanjima. Uz brata i sestru te ostatak obitelji, prisustvovao je ovogodišnjem događaju Trooping the Colour, no propustio je sve one u kojima su uživali njegovi brat i sestra

Princ William i Kate Middleton trude se svojoj djeci pružiti što normalnije djetinjstvo, a posebno otkako se Kate razboljela. Ipak, kao istaknuti članovi kraljevske obitelji, mališani uživaju brojne povlastice, što uključuje odlaske na razna događanja.

Ljeto princa Georgea i princeze Charlotte ispunjeno je zabavnim aktivnostima koje uključuju raznorazna događanja. Princ George uz princa Williama uživao je u Njemačkoj na nekoliko utakmica engleske reprezentacije, princeza Charlotte još jedanput se pridružila majci na Wimbledonu, a zajedno su uživali i u Londonu na koncertu Taylor Swift.

I dok George i Charlotte imaju vrhunsko ljeto, mnogi se pitaju zašto princ Louis propušta sve te silne zabavne događaje!

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Gdje je princ Louis?

6-godišnji je princ također veliki ljubitelj sporta, no, za razliku od starijeg brata, finale Europskog prvenstva gledao je iz udobnosti svog doma.

Kako prenose strani mediji, dogovor princa Williama i Kate Middleton je da će djeca moći sudjelovati na ovakvim događanjima tek kad napune osam godina.

Malena Charlotte i princ George također su morali čekati dok ne navrše osam godina da mogu prisustvovati ovakvim događanjima. Uz to, poznajući Louisa, njegovo je ponašanje često nepredvidljivo, što bi uz stroga pravila na Wimbledonu mogao biti problem.

u kraljevskoj loži

Napetost na Wimbledonu: Princeza Charlotte i Kate Middleton ne skrivaju uzbuđenje

Pogledaj galeriju