'nemojte ga slušati'

Preslatki princ Louis opet briljira: Evo što je savjetovao igračima Engleske

10.06.2024 u 23:28

Bionic
Reading

Princ William sve je nasmijao pričom o Louisovom savjetu, uz napomenu da je bolje da ga ipak ne poslušaju

Uoči odlaska engleske nogometne reprezentacije na Euro u Njemačku, igračima je podršku dao princ William. Poznat kao zagrižen nogometni navijač, budući britanski kralj nikako nije želio propustiti ovu prigodu, a šansu da se reprezentativcima obrate dao je i svojoj djeci.

Tog jutra, dok ih je vozio u školu, princ William upitao je svoje troje djece postoji li nešto što bi voljeli poručiti izabranicima Garetha Southgatea uoči polaska za natjecanje, a najbolji savjet imao je šestogodišnji Louis.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

'Na putu do škole pitao sam djecu što bih vam trebao reći. Louis je savjetovao da biste trebali jesti duplo više nego inače!', rekao je humoristično William i dodao u istom:

'Zamislio sam vas kako trčite naokolo s velikim trbusima pa mislim da je bolje da savjet mog najmlađeg sina uzmete s rezervom', poručio je i nasmijao sve prisutne.

Princ od Walesa inače je i predsjednik Engleskog nogometnog saveza te je u toj funkciji poklonio posebne dresove 26-orici igrača predvođenih kapetanom Harryjem Kaneom.

  • +6
Princ William i princ George na utakmici Izvor: Profimedia / Autor: James Marsh / Shutterstock Editorial / Profimedia

Par dana ranije princ William pohodio je spektakularno vjenčanje svog ponajboljeg prijatelja Hugha Grosvenora, sedmog vojvode od Westminstera, i Olivije Hanson, a stigao je bez bolesne Kate Middleton, koja se u miru doma nastavlja liječiti od raka.