SVE OSTAJE U OBITELJI

Prve brige u braku najbogatijeg Hrvata i njegove supruge

16.02.2017 u 11:46

Bionic
Reading

Supruga Davora Lukšića posljednja tri tjedna boravila je u Rimu ponajviše zbog svog 73-godišnjeg oca, talijanskog glazbenika Al Bana Carrisija čiji je umorni nastup na ovogodišnjem San Remu zabrinuo njegove obožavatelje. Naime, Al Bano je sredinom prosinca prošle godine doživio dva infarkta, nakon toga uslijedila je i zahtjevna operacije srca. Njegov posljednji izlazak u javnost na talijanskom festivalu prije nekoliko dana pokazao je kako se nije u potpunosti oporavio, a obitelj i djeca ne kriju zabrinutost

Zdravstveno stanje jednog od najvećih talijanskih glazbenih zvijezda Al Bana Carrisija zabrinulo je njegove brojne obožavatelje, ponajviše njegovu kćer, s kojom je jako blizak, suprugu Davora Lukšića, Cristel Carrisi. Naime, Cristel je posljednjih tjedana boravila u Rimu kako bi bila uz oca koji se pripremao za nastup na San Remu. Njegova umorna pojava na pozornici na festivalu i neulazak u finale rastužila je mnoge Talijane. Na pitanje kakvo je zdravlje Al Bana nakon dva infarkta u prosincu prošle godine i teške operacije srca kad mu je ugrađen stent, Cristel je izjavila za talijanske novine kako je 'tata pun energije i osjeća se poput mladića'. No malo je tko povjerovao u njezine riječi, jer 73-godišnji Al Bano nije ostavio takav dojam na San Remu.

Cristel i brat Yari nisu se odvajali od oca na festivalu na kojem je Al Bano slavio i 50 godina karijere, a njegov nastup toliko ju je ganuo da je i zaplakala. Nedavno je gostovala na talijanskoj televiziji izjavivši kako je otac najbolji muškarac kojeg je upoznala u životu. Na pitanja o suprugu Davoru također je napokon dala odgovor izjavivši kako se udala za pažljivu i brižnu osobu s kojom je jako sretna.

Cristel Carrisi na San Remu Autor: Youtube