karizmatični filip

Sin Ivice Vidovića ima novi imidž: Sada je pravi pravcati šarmer

18.10.2024 u 11:47

Bionic
Reading

33-godišnji Filip Vidović proslavio se ulogom u predstavi 'Ciganin, ali najljepši', kada je kao debitant nastupio u HNK i osvojio ljubitelje kazališta i glume općenito. Mladi je glumac zatim nastupao u showu 'Ples sa zvijezdama', a svima je ostao u sjećanju kao talentirani i simpatični umjetnik neodoljivog osmijeha

Šarmantni Filip Vidović pokazao je novi imidž stigavši na predstavljanje kolekcije jesen/zima talijanskog brenda 'Boggi Milano'. Osim što je otkrio da ima smisla za modu te da je objeručke prihvatio estetiku 'tihog luksuza', samouvjerene poze prilikom fotografiranja otkrile su da je glumac itekako zadovoljan svojim novim izgledom.

Neodoljiv osmijeh po kojem se Filip proslavio tijekom sudjelovanja u showu 'Ples sa zvijezdama' sada uokviruju i brčići nalik onima koje su u prošlom stoljeću nosili stajliš Talijani.

Slavni dvojnici: Zvijezde koje si nevjerojatno sliče Izvor: Profimedia

Iako su brkovi promjena imidža na koju su se bar jedanput odlučili brojni poznati Hrvati (sjetimo se samo poznate promjene imidža Gordana Jandrokovića koji je 2018. iznenadio i podijelio narod), 33-godišnji glumac ipak se odlučio slijediti uzor filmskog velikana Marlona Branda.

Na prikazivanju nove kolekcije hrvatski je glumac pozirao u društvu kolega glumaca Matina Antunovića te Pavla Matuška.

talijanski brend

U istaknutom društvu: Zdravko Marić i Zlatko Dalić pokazali da imaju smisla za modu

Pogledaj galeriju