MEGAN BONI

Tražila je frajera pa postala cura o kojoj svi govore: ‘U tjedan dana život mi se okrenuo naglavačke’

09.06.2024 u 21:06

Bionic
Reading

Bila je tek jedna u nizu tiktokerica dok joj se, doslovce preko noći, život nije okrenuo za 180 stupnjeva. Njezini stihovi o savršenom muškarcu, kakvog traži, postali su nevjerojatan hit i to do te mjere da ih je iskoristio i slavni DJ David Guetta

Riječi koje posljednjih dana milijuni diljem svijeta pjevuše zvuče ovako: 'I'm looking for a man in finance with a trust fund. Six-five. Blue eyes.' Ako ste i vi među tim milijunima ljudi zaluđenih ovim viralnim pjesmuljkom, ne trebamo vam puno objašnjavati o čemu je riječ, a svi ostali otkrijte kako se preko noći preokrenuo život 27-godišnje Megan Boni.

Pod imenom Girl on Couch, kako se predstavlja na TikToku, Megan je šaleći se na vlastiti račun i govoreći kakvog muškarca želi imati postala zvijezda ove društvene mreže i to do te mjere da ekipa diljem svijeta na njezinu pjesmu radi flash mobove.

@girl_on_couch

Can someone make this into an actual song plz just for funzies

♬ original sound - Girl On Couch

Deseci milijuna pregleda odavno su pali, a pjesma je inspirirala apsolutno sve, pa čak i Billie Eilish, koja je s bratom Finneasom i sama snimila 19-sekundni klip, a David Guetta ostvario je i suradnju s njom, ali ona, kako je izjavila za BBC Newsbeat, zapravo uopće ne traži visokog bankara dubokog džepa.

@_georgianorth london is crazy…and this song is EVERYwhere @Girl On Couch #flashmob #london ♬ Man In Finance (G6 Trust Fund) - Girl On Couch & Billen Ted

27-godišnja Njujorčanka tvrdi da su joj te riječi sinule nakon što su joj dosadile aplikacije za upoznavanje, ali i konstantni upiti kada će pronaći dečka.

'Samo sam se pokušala našaliti na račun djevojaka poput mene koje se žale što su solo, no s druge strane imaju tu listu s nemogućim zahtjevima', otkrila je Megan, a sada je dobila i nevjerojatnu ponudu - Universal Music Group, koji zastupa najveće zvijezde, poput Taylor Swift, Harryja Stylesa i Ariane Grande, na stol joj je stavio izdavački ugovor.

David Guetta x Girl On Couch x Billen Ted - Man In Finance (Live Performance at Brooklyn Mirage) Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

To u konačnici znači da može zarađivati na račun tantijema od pjesme, a od koje do sada zapravo nije zaradila ništa. Danas ima više od 250 milijuna pratitelja na TikToku i, kako kaže, 'u tjedan dana njezin se život okrenuo naglavačke'.