humoristična gesta

Barbara Matić je dočekana u Splitu sa nesvakidašnjim poklonom; jasno nam je značenje

  • Janko Badrić
  • Zadnja izmjena 04.08.2024 23:45
  • Objavljeno 04.08.2024 u 23:45
Bionic
Reading

Barbara Matić stigla je u Split nakon osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama, potvrdivši svoj status najbolje hrvatske džudašice.

Barbara Matić stigla je u Split nakon osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama, potvrdivši svoj status najbolje hrvatske džudašice. Uz obitelj i prijatelje, dočekali su je splitsko-dalmatinski župan Blaženko Boban, ministar turizma i sporta Tonči Glavina te splitski gradonačelnik Ivica Puljak. Posebno emotivan bio je susret Barbare sa sestrom, nakon kojeg je zlatna olimpijka pustila suzu.

Uz doček u zračnoj luci, Barbara je imala i nevjerojatnu dobrodošlicu u svom džudo klubu Pujanke, gdje su je članovi kluba srdačno pozdravili i čestitali joj na izvanrednom uspjehu.

  • +4
Barbara Matić doček u judo klubu Pujanke Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Grupa navijača priredila je poseban dar za našu zlatnu olimpijku, poklonivši joj živu kozu koju je Barbara, sa širokim osmijehom, uzela u naručje. Također su joj uručili natpis 'Goat for Goat'. Naime, riječ 'goat' na engleskom znači koza, ali se koristi i kao akronim za 'Greatest of all time', odnosno 'Najveći/a svih vremena'. Video ovog dirljivog trenutka, u kojem Barbara prima kozu, objavljen je na Facebook stranici Cro Judo. Video možete pogledati OVDJE.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal